1. Uvod

Na poti brezpleničarstva pa je najbolj pomembno, da poslušate sebe in ste v stiku s svojimi občutki. Kajti če hočemo slišati svojega otroka, moramo najprej slišati sebe.

Zate sem ustvarila posebni CELOSTNI PROGRAM BREZPLENIČARSTVA 0 – 18 mesecev, kjer boš na enem mestu dobila celostno podporo pri vstopu na Pot brezpleničarstva od rojstva dalje.

Spletna učilnica zajema poglobljeno učenje, kjer se boš o življenju brez plenic oziroma odvajanju od plenic, lahko učila kar iz udobja svojega domovanja.

 

Morda vstopate nestrpno, radovedno, plaho…

A polagam Vam na Srce, le pogumno naprej. Sočutno, Ljubeče, Čuteče… Ćas bo zagotovo izpilil Vaše početje. Stopite na Pot Učenja, Povezovanja in spoznavanja. Sebe in svojega otroka. Se Nič od tega, kar nas je poklicalo in nam je prišlo na Pot ni samoumevno. Vse ima svoj smisel, čeprav ga morda še ne vidimo sedaj. Če se znamo prepustiti in tem klicu slediti, pa nas lahko popelje še višje in višje. Ni pomemben samo cilj, ampak je na poti toliko lepega in vrednega, da bi bilo škoda zamuditi trenutkov, ki se nas bodo dotaknili.

Saj veste, kako gre pregovor:

Pojdi tako daleč kakor daleč vidiš, ko boš do tja prišel, boš videl še dlje.

Z Vami bom mentorica in avtorica programa Ana Božič, avtorica dveh priročnikov za starše, Od rojstva brez plenic v Slovenski in Hrvaški obliki, svetovalka in specialistka za odvajanje od plenic.

Program sem zasnovala skozi različne sklope/module, ki se bodo prepletali skozi Vašo pot brezpleničarstva. Skoznje greste lahko v poljubnem času, na poljubnem mestu.

Če boste imele kakršnokoli vprašanje, ali izziv pa ga zastavite v zato ustvarjeni Facebook skupinici CELOSTNI PROGRAM.

Si pripravljena?

Potem lahko skupaj zaplujemo na potovanje učenja in še globljega stika s sabo in Našimi Biseri sreče. Tukaj sem zate, da ti pomagam in stojim ob strani na Poti do suhe ritke.

Če te je poklicalo, je zagotovo prišel Pravi Čas.

Veselim se sodelovanja,


Ana Božič
Avtorica programa, Specialistka za odvajanje od plenic
in Energijsko Komunikacijo v Družini

Odpri srce in poišči
BISER v svoji
lastni SREČI.