Diaper Free Coach Slovenija

Draga mamica…

Dobrodošla v programu Diaper free Coach Slovenija 2020! 💗

Prišel je težko pričakovani dan zame in verjamem tudi za Vse Vas.

Dan, ko lahko rečem, da s ponosom postajam mentorica brezpleničarstva in tako predajam znanje naprej Vam, drugi generaciji, novim bodočim učiteljicam Coachinjam, Diaper free metode.

Morda vstopate nestrpno, radovedno, plaho…

 

A polagam Vam na Srce, le pogumno pojdimo Skupaj naprej še bolj k Naravnemu Načinu življenja. Sočutno, Ljubeče, Čuteče… Na pot Učenja, Spoznavanja in Povezovanja. Nič od tega, kar nas je poklicalo in nam je prišlo na Pot ni samoumevno. Vse ima svoj smisel, čeprav ga morda še ne vidimo sedaj. Če se znamo prepustiti in tem klicu slediti, pa nas lahko popelje še višje in višje.

Saj veste, kako gre pregovor:

Pojdi tako daleč kakor daleč vidiš,

ko boš do tja prišel, boš videl še dlje.

Z Vami bom mentorica in avtorica programa Ana Božič, avtorica dveh priočnikov za starše, Od rojstva brez plenic v Slovenski in Hrvaški obliki, svetovalka in specialistka za odvajanje od plenic ter Energijsko Komunikacijo v Družini.

Program sem zasnovala skozi  tri module, ki se bodo prepletali skozi 6 tedensko poglobljeno delo. Za razliko od lanskega programa, je letošnji podaljšan za dva cela tedna, saj je bilo po končni analizi, količini dela, tempa in vsebine za obdelavo, bistveno več, od predvideno oblikovanega časa.

V tokratnem podaljšanem programu boste tako dobile še bolj poglobljen

Če boste imele kakršnokoli vprašanje, sem Vam z veseljem na voljo. KJE

Ste pripravljeni?

Potem lahko skupaj zaplujemo na potovanje učenja in še globljega stika s sabo in Našimi Biseri sreče.

Veselim se sodelovanja,


Ana Božič
Avtorica in Specialistka za odvajanje od plenic
in Energijsko Komunikacijo v Družini

Odpri srce in poišči
BISER v svoji
lastni SREČI.


[display-posts category=”program-coach” image_size=”large” include_excerpt=”true” no_posts_message=”Tukaj še ni vsebine :(” orderby=”title” order=”ASC”]