Delavnica ONLINE 11. 9.

ODVAJANJE OD PLENIC

Potrebuješ pomoč pri odvajanju od plenic? Že odvajate, pa ste morda naleteli na vprašanja, dileme in nesodelovanje s strani Vašega otroka? Na  delavnici ODVAJANJE OD PLENIC, boste dobili odgovore za pot k Suhi ritki, ne glede na starost Vašega otroka. Ujemite idealen čas za odvajanje, ki prihaja.

Kako začeti – Pot do suhe ritke – Odvajanje podnevi – Odvajanje ponoči – težave pri kakanju – težave pri lulanju…

Toplo dobrodošli 11.9. ob 21h na ONLINE delavnici.

Prijave v TRGOVINI BREZPLENIČARJEV.

Delavnica je namenjena za VSE starosti otrok in je velika nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic. Priporočljivo, da si pripočnik tudi predhodno preberete.

Avtorica in specialistka za odvajanje, Ano Božič Biseri Sreče v njih v ŽIVO in natančno opisuje, kakšne metode in pristope uporabiti, da boste tako lahko dosegli sodelovanje tudi s strani Vašega otroka, prilagojeno specifično za Vaše osebne primere.

Predvsem pa, da bo prehod iz pleničk na kahljico ali školjko lep dogodek za Vaju Oba. Zajema načelo postopnosti in Nežne Komunikacije Izločanja, ki je tudi ključ da bosta bosta z otrokom lahko skupaj in lažje prišla do cilja. Odgovorili si boste tako na vprašanja:

Kako začeti – Pot do suhe ritke – Odvajanje podnevi – Odvajanje ponoči – težave pri kakanju – težave pri lulanju… vprašanja, dileme in izzivi…

Po izvedenem plačilu boste na mail dobili dokončno potrditev rezerviranega mesta na delavnici in povezavo za skrito FB skupino kjer bo potekala ONLINE live VIDEO delavnica.

Izberete lahko različne PAKETE: delavnica,  delavnica + priročnik za starše, Od rojstva brez plenic po polovični ceni, ali + dodatno ONLINE svetovanje s specialistko za odvajanje od plenic Ano Božič Biseri Sreče.

Zapis mamice po delavnici:

Ana, lepo pozdravljeni…

“ Obiskala sem Vašo delavnico, danes pa vam pišem. Že takoj po delavnici sem si rekla, da vam moram napisati sporočilo. Delavnica je bila fantastična! Več kot presegla je moja pričakovanja. Domov sem se vrnila tako dobre volje! Opazila sem s kakšno energijo in ljubeznijo govorite in menim, da ste nas vse mamice tudi zelo uspešno nagovorili – k temu je pripomogel tudi umirjen nežen zaključek delavnice, ko so se mi v kotičkih oči že nabirale solzice. Materinstvo je res velik dar. In je tudi raziskovanje in nenehno odkrivanje novega. Kako že gre … v materinstvu so edina stalnica spremembe…”

Zelo toplo je prebrati ko podeliš in lahko pomagaš in podpreš…

Hvala mamice za sporočila in Vaše misli in presrečna sem, da Vam je in bo uspelo zaživeti brez plenic.

Prosta mesta še na voljo tukaj, v TRGOVINI BREZPLENIČARJEV.

In Veselim se Naše skupne poti do Suhe ritke z Vašimi malimi Biseri.

Ana Božič Biseri Sreče.