NOVO!Delavnica ONLINE prijava

ODVAJANJE OD PLENIC

in EC za VSE starosti otrok.

 ONLINE delavnica.

Prijava: Trgovina BISERI SREČE

Delavnica je namenjena za VSE starosti otrok in je velika nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic. Priporočljivo, da si pripočnik tudi predhodno preberete.

Avtorica in specialistka za odvajanje, Ano Božič Biseri Sreče v njih v ŽIVO in natančno opisuje, kakšne metode in pristope uporabiti, da boste tako lahko dosegli sodelovanje tudi s strani Vašega otroka, prilagojeno specifično za Vaše osebne primere.

Predvsem pa, da bo prehod iz pleničk na kahljico ali školjko lep dogodek za Vaju Oba. Zajema načelo postopnosti in Nežne Komunikacije Izločanja, ki je tudi ključ da bosta bosta z otrokom lahko skupaj in lažje prišla do cilja. Odgovorili si boste tako na vprašanja:

Kako začeti – Pot do suhe ritke – Odvajanje podnevi – Odvajanje ponoči – težave pri kakanju – težave pri lulanju… vprašanja, dileme in izzivi…

Izberete lahko različne PAKETE: delavnica,  delavnica + priročnik za starše, Od rojstva brez plenic po polovični ceni, vstop v CELOSTNI PROGRAM ODVAJANJE OD PLENIC in Elimination Comunication s specialistko za odvajanje od plenic Ano Božič Biseri Sreče.

Zapis mamice po delavnici:

Ana, lepo pozdravljeni…

“ Obiskala sem Vašo delavnico, danes pa vam pišem. Že takoj po delavnici sem si rekla, da vam moram napisati sporočilo. Delavnica je bila fantastična! Več kot presegla je moja pričakovanja. Domov sem se vrnila tako dobre volje! Opazila sem s kakšno energijo in ljubeznijo govorite in menim, da ste nas vse mamice tudi zelo uspešno nagovorili – k temu je pripomogel tudi umirjen nežen zaključek delavnice, ko so se mi v kotičkih oči že nabirale solzice. Materinstvo je res velik dar. In je tudi raziskovanje in nenehno odkrivanje novega. Kako že gre … v materinstvu so edina stalnica spremembe…”

 

Hvala mamice za sporočila in Vaše misli in presrečna sem, da Vam je in bo uspelo zaživeti brez plenic.

Prosta mesta še na voljo tukaj, v TRGOVINI BREZPLENIČARJEV.

In Veselim se Naše skupne poti do Suhe ritke z Vašimi malimi Biseri.

Ana Božič Biseri Sreče.

« 2 of 2 »