Program brezpleničarstva Elimination Communication

CELOSTNI PROGRAM – POMLAD 2020

Draga mamica.  Dobrodošla v Svetu Nežne Komunikacije Izločanja.

Zate sem tako ustvarila PROGRAM poglobljenega učenja brezpleničartsva ki zajema kar 5 poglobljenih delavnic in srečanj (torej 1krat mesečno srečanje) v ŽIVO s  4 – tedensko ONLINE podporo življenja brez plenic. V PROGRAMU BREZPLENIČARSTVA boš na enem mestu dobila celostno podporo pri vstopu na Pot brezpleničarstva od rojstva dalje. Če ti v ŽIVO morda ne ustreza, se prilagodimo tudi na srečanje ONLINE.

Zate sem ustvarila tudi poseben paket Diaper free EC Box, ki

vsebuje: Priročnik za starše, Od rojstva brez plenic, EC kahljico, dostop do video vsebin, ONLINE SPLETNE učilnice, kjer se boš o življenju brez plenic oziroma odvajanju od plenic, lahko učila kar iz udobja svojega domovanja. 

Dobrodošli! Prijava v Trgovini BISERI SREČE.

 

Skozi delavnice opisujem natančne metode in pristope, ki so nam še kako v pomoč pri razmišljanju in delovanju pri odvajanju od plenic, ali bolje rečeno, navajanje na
prijaznejši način življenja brez “povite ritke” v vseh starosti otrok.

 

Dobili boste odgovore,  ki se Vam porajajo pri težavah in soočenju pri odvajanju od plenic pri vseh starosti otrok. Naučili se boste, kako svojega otroka odvaditi od plenic z Nežno z Komunikacijo Izločanja.

Delavnice so že tudi popolna nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic zato verjamem, da boste dobili zelo natančne uvide kako delovati, da Vama bo z Vašim otrokom komunikacija izločanja tudi uspela.

Pri Komunikaciji Izločanja velikokrat nastane problem, ker ne dosežemo sodelovanja tudi s strani našega otroka. Na delavnici boste lahko tako dobili konkretne odgovore in nasvete iz prakse.
Podala Vam bo odgovore, kje se ta trenutek nahajate in kakšno POT morate prehoditi s svojim otrokom, da bo čim manj stresno in čim bolj uspešno.
Za Vaju OBA.
❤
Ustvarite si prijeten čas za odvajanje od plenic in se pridružite že tolikim mamicam, ki so skupaj z mano prišle do cilja.
Včasih manjka le še malo da uspemo,
včasih potrebujemo prehoditi malo večji del poti.
In prav veseli me, da lahko to Pot prehodimo skupaj.
Dobrodošli! Prijava v Trgovini BISERI SREČE.