NOVO!Diaper Free EC program 0 – 15 mesecev

PROGRAM OD ROJSTVA BREZ PLENIC

Draga mamica.  Dobrodošla v Svetu Nežne Komunikacije Izločanja. Zate sem ustvarila poseben paket Diaper free EC Box, kjer boš na enem mestu dobila celostno podporo pri vstopu na Pot brezpleničarstva od rojstva dalje ali v katerikoli otrokovi starosti.

EC Box vsebuje: Priročnik za starše, Od rojstva brez plenic, EC kahljico, dostop do celega sklopa ONLINE LIVE video delavnic ODVAJANJE OD PLENIC, kjer se boš o življenju brez plenic oziroma odvajanju od plenic, lahko učila kar iz udobja svojega domovanja. 

 

 

Na ONLINE LIVE delavnicah opisujem natančne metode in pristope, ki so nam še kako v pomoč pri razmišljanju in delovanju pri odvajanju od plenic, ali bolje rečeno, navajanje na
prijaznejši način življenja brez “povite ritke” v vseh starosti otrok.

 

Skozi ONLINE LIVE delavnice boste dobili odgovore,  ki se Vam porajajo pri težavah in soočenju pri odvajanju od plenic pri vseh starosti otrok. Naučili se boste, kako svojega otroka odvaditi od plenic z Nežno z Komunikacijo Izločanja.

Delavnice so že tudi popolna nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic zato verjamem, da boste dobili zelo natančne uvide kako delovati, da Vama bo z Vašim otrokom komunikacija izločanja tudi uspela.

Pri Komunikaciji Izločanja velikokrat nastane problem, ker ne dosežemo sodelovanja tudi s strani našega otroka. Na delavnici boste lahko tako dobili konkretne odgovore in nasvete iz prakse.
Podala Vam bo odgovore, kje se ta trenutek nahajate in kakšno POT morate prehoditi s svojim otrokom, da bo čim manj stresno in čim bolj uspešno.
Za Vaju OBA.
❤
Ustvarite si prijeten čas za odvajanje od plenic in se pridružite že tolikim mamicam, ki so skupaj z mano prišle do cilja.
Včasih manjka le še malo da uspemo,
včasih potrebujemo prehoditi malo večji del poti.
In prav veseli me, da lahko to Pot prehodimo skupaj.
Dobrodošli! Naročilo v Trgovini BISERI SREČE-> EC Box