DELAVNICE

 

« 1 of 2 »

ONLINE delavnica

Ana, lepo pozdravljeni…

Obiskala sem Vašo delavnico, danes pa vam pišem. Že takoj po delavnici sem si rekla, da vam moram napisati sporočilo. Delavnica je bila fantastična! Več kot presegla je moja pričakovanja. Domov sem se vrnila tako dobre volje! Opazila sem s kakšno energijo in ljubeznijo govorite in menim, da ste nas vse mamice tudi zelo uspešno nagovorili – k temu je pripomogel tudi umirjen nežen zaključek delavnice, ko so se mi v kotičkih oči že nabirale solzice. Materinstvo je res velik dar. In je tudi raziskovanje in nenehno odkrivanje novega. Kako že gre … v materinstvu so edina stalnica spremembe…”

Diaper Free EC program

Čez poletje brez plenic

ONLINE LIVE video DELAVNICE:

Prijava in info — > klik klik: TRGOVINA Biseri Sreče

ODVAJANJE OD PLENIC za vse starosti otrok

DELAVNICE in SVETOVANJA vodi:
ANA BOŽIČ, mamica dveh otrok, ki sta živela življenje brez plenic, vzgojiteljica, diplomirana org.in menedž. soc. dejavnosti.
Avtorica prvega priročnika za starše o brezpleničarstvu v Sloveniji,

Od rojstva brezplenic, ter hrvaškega priročnika Od rođenja bez pelena.
Je svetovalka in specialistka za odvajanje od plenic,
predavateljica in vodja delavnic o brezpleničarstvu v Sloveniji in na Hrvaškem, ustanoviteljica Zavoda Biseri Sreče, Zavoda za Naravno življenje in Energijsko komunikacijo.

Hvala, ker boste prišepnili dalje tudi ostalim mamicam. 😉

In Hvala tudi za Vaše mnenje, delite ga z menoj na [email protected]

 

__________________________________________________________

Sem Ana Božič Biseri Sreče, avtorica Priročnik za starše, Od rojstva brez plenic. Mamica dveh otrok, ki sta živela življenje brez plenic. Si želiš, tudi ti odkriti to mogočnost?

Klik na slikico in postani tudi ti ena izmed tisočih mamic, ki so skupaj z mano potrdile to mogočnost.  Otroci Vam bodo hvaležni za to.

obišči delavnice po Sloveniji – online delavnice – svetovanja

Klik – klik na slikico Trgovina BISERI SREČE—>