DELAVNICA ODVAJANJE OD PLENIC in EC

ODVAJANJE OD PLENIC in ELIMINATION COMMUNICATION
delavnica

14.4. April 2022

Potrebuješ pomoč pri odvajanju od plenic? Že odvajate, pa ste morda naleteli na vprašanja, dileme in nesodelovanje s strani Vašega otroka? Imate težave pri kakanju, lulanju, krčkih novorojenčka. Delavnica ODVAJANJE OD PLENIC in EC je  namenjen ZA VSE STAROSTI OTROK. Na njej boste dobili osnovne odgovore za pot k Suhi ritki, ne glede na starost Vašega otroka.

Pred delavnico prejmete tudi priročnik za starše, Od rojstva brez plenic. Dobrodošli!

Prijava in info — > klik klik: TRGOVINA Biseri Sreče

 

Ana, lepo pozdravljeni…

Obiskala sem Vašo delavnico, danes pa vam pišem. Že takoj po delavnici sem si rekla, da vam moram napisati sporočilo. Delavnica je bila fantastična! Več kot presegla je moja pričakovanja. Domov sem se vrnila tako dobre volje! Opazila sem s kakšno energijo in ljubeznijo govorite in menim, da ste nas vse mamice tudi zelo uspešno nagovorili – k temu je pripomogel tudi umirjen nežen zaključek delavnice, ko so se mi v kotičkih oči že nabirale solzice. Materinstvo je res velik dar. In je tudi raziskovanje in nenehno odkrivanje novega. Kako že gre … v materinstvu so edina stalnica spremembe…”

« 2 of 2 »

DELAVNICE in SVETOVANJA vodi:

ANA BOŽIČ, mamica dveh otrok, ki sta živela življenje brez plenic, vzgojiteljica, diplomirana org.in menedž. soc. dejavnosti.
Avtorica prvega priročnika za starše o brezpleničarstvu v Sloveniji,

Od rojstva brezplenic, ter hrvaškega priročnika Od rođenja bez pelena.
Je svetovalka in specialistka za odvajanje od plenic,
predavateljica in vodja delavnic o brezpleničarstvu v Sloveniji in na Hrvaškem, ustanoviteljica Zavoda Biseri Sreče, Zavoda za Naravno življenje in Energijsko komunikacijo.