Brezpleničarstvo PRIJAVA

75,00

Draga mamica, bodoča mamica, srečka nosečka… Dobrodošla v Šoli Nežne Komunikacije Izločanja. Zate sem ustvarila PROGRAM BREZPLENIČARSTVA 0 -18, ki vas bo popeljal do  življenja brez plenic. V PROGRAMU BREZPLENIČARSTVA boš na enem mestu dobila celostno podporo pri vstopu na Pot brezpleničarstva od rojstva dalje. 

V programu prejmete EC BOX: priročnik za starše od rojstva brez plenic, EC kahljico, ter sklop video delavnic za odvajanje od plenic.

Šifra: program Kategorija:

Opis

V celostnem PROGRAMU BREZPLENIČARSTVA opisujem natančne metode in pristope, ki so nam še kako v pomoč pri razmišljanju in delovanju pri odvajanju od plenic, ali bolje rečeno, navajanje na
prijaznejši način življenja brez “povite ritke” od rojstva dalje, za vse starosti otrok.

Skozi  ONLINE podporo posnetkov delavnic in vsebine boste dobili odgovore, ki se Vam porajajo pri težavah in soočenju pri odvajanju od plenic. Poglobljeno se boste naučili in dobili Pot, kako svojega otroka odvaditi od plenic z Nežno z Komunikacijo Izločanja.
Ana, lepo pozdravljeni…

Obiskala sem Vašo delavnico, danes pa vam pišem. Že takoj po delavnici sem si rekla, da vam moram napisati sporočilo. Delavnica je bila fantastična! Več kot presegla je moja pričakovanja. Domov sem se vrnila tako dobre volje! Opazila sem s kakšno energijo in ljubeznijo govorite in menim, da ste nas vse mamice tudi zelo uspešno nagovorili – k temu je pripomogel tudi umirjen nežen zaključek delavnice, ko so se mi v kotičkih oči že nabirale solzice. Materinstvo je res velik dar. In je tudi raziskovanje in nenehno odkrivanje novega. Kako že gre … v materinstvu so edina stalnica spremembe…”

Delavnice in podane vsebine so tudi popolna nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic zato verjamem, da boste dobili zelo natančne uvide kako delovati, da Vama bo z Vašim otrokom komunikacija izločanja tudi uspela.

Pri Komunikaciji Izločanja velikokrat nastane problem, ker ne dosežemo sodelovanja tudi s strani našega otroka. Na delavnicah boste lahko tako dobili konkretne odgovore in nasvete iz prakse.
Podala Vam bo odgovore, kje se ta trenutek nahajate in kakšno POT morate prehoditi s svojim otrokom, da bo čim manj stresno in čim bolj uspešno.
Za Vaju OBA. ❤
Ustvarite si prijeten čas za odvajanje od plenic in se pridružite že tolikim mamicam, ki so skupaj z mano prišle do cilja.
Včasih manjka le še malo da uspemo,
včasih potrebujemo prehoditi malo večji del poti.
In prav veseli me, da lahko del te Poti prehodimo skupaj.
Dobrodošli!
PROGRAM Od rojstva brez plenic / Sezona 2021
First
First
Sending