EC box

45,00

♻️💖🌿 EC BOX ♻️💖🌿
je namenjen vsem, ki že izvajate ali imate željo izvajati brezpleničarstvo. V njem dobite priročnik za straše, Od rojstva brezplenic in EC kahljico z zaščitnim EC trakom.   EC BOX je tudi odlično darilo za mamice.

Kategorija:

Opis

EC kahlico za izločanje je primerno uporabiti v začetnem času brezpleničarstva, tudi v fazi dojenja. Prav takrat novorojenčki namreč največkrat izločajo. Uporabimo jo tako, da jo postavimo med nogami, medtem ko mamice dojimo. Kasneje je zelo priročna tudi za stoječe in nočno lulanje pri fantih. Podrobnejši opis uporabe in izvajanje v priročniku za starše, Od rojstva brez plenic. Priporočam poleg tudi:

Trak za EC kahlico: Bombažni trak za EC kahlico, ki na vrhu objame kahljico. Tako ima otrok v položaju nežen in mehak dotik s kožo.

– ovalna posodica velikosti 22 cm x 16,50 cm
– za dojenčke brez plenic (BP)
– čebriček se zlahka pomakne pod nogice medtem ko dojenčka držite
– širok zgornji rob
– čebriček je priročen tudi za na pot in za izločanje med dojenjem

Material:

polipropilen

Poreklo:
Popolini/Viral d.o.o.
Distributer in zastopnik za brezpleničarstvo v Sloveniji: Biseri sreče

Mnenja:

Mamica Lidija:

“Ko sem se seznanila z brezpleničarstvom in položajem lunice, sem začutila, da je to to! Z lunico smo začeli zelo kmalu, pri cca treh mesecih. Takrat je bil fant še dokaj “krhek”, zato sem se bala, da mu ne bi kaj poškodovala, ko ga tako držim. Vnetje karpalnega kanala v obeh rokah pa tudi ni podpiralo moje želje po brezpleničarstvu. Pomislila sem, kako bo, ko bo otrok težji.

Zasledila sem kahlico, ki si jo mami da med noge, dojenček pa lahko med izločanjem počiva v položaju lunice v njenem naročju. Tudi če se mali dotakne z ritko kahlice, ga nežni robovi ne motijo. To je to! Kupila! Najboljše zapravljeni evri ever! Kahlico sem uporabljala od takrat, ko je prišla k hiši, uporabljam jo še zdaj, ko je fant star 11m. Sicer ima podnevi navadno kahlico, ponoči pa ga dam na to, ker izloča v napol spanju. Brez odpora ali joka se polula. Ponoči je bil zaradi udobja izločanja suh že zelo kmalu. Zelo sem hvaležna za ta produkt. Mojim rokam je prihranjeno, oba lahko sediva, ko on izloča. Priporočam vsaki novopečeni mamici. Plenice stran in kahlico k hiši!” ❤️