Priročnik za starše, Od rojstva brez plenic SLO

23,00

Če želite začeti ali nadeljevati v Vajinem svetu brez plenic, Vam s svojim priročnikom pomagam in stojim ob strani.

Za poglobljen 4 -tedenski program s specialistko za odvajanje od plenic  priporočamo tudi vključitev v program: BREZPLENIČARSTVA 0-18 mesecev.

Priročnik dodaj v spletno košarico in za 23€ bo Vaš novi svet brez plenic. DARILO za Vse: brezplačen dostop do ZAPRTE fb skupine ODVAJANJE OD PLENIC – Nežna Komunikacija Izločanja. Še nisi član/ica? Včlani se tukaj:—> ODVAJANJE OD PLENIC

Kategorija:

Opis

Avtorica priročnika za straše: Ana Božič Biseri Sreče

 

Njegova hvaležnost,
ki je zatem sijala iz njegovih oči,
mi je bila dovolj velik razlog,
da sem s tovrstnim početjem tudi nadaljevala.

 

mamica Zory Jakolin
Ana mi je s svojim priročnikom pokazala nekaj, za kar sem menila da je “mission Impossible”. Šele ko sem prebrala vsebino in napotke, sem začela razumeti svojega sina, kaj mi pove skozi jok … Noro, ko se enkrat poglobiš, dojameš in lahko spremljaš ta čarobni odnos in napredek s svojim otrokom. In največji “AHA” trenutek je bil, ko sem prebrala, da se otrok ne sprašuje: A boš lulal?” jaz sem to ves čas počela. Draga Ana, hvala da si delila svoje znanje in izkušnje z nami in kar je bilo meni pomembno, da sem se lahko posvetovala s teboj. Spoštujem tvoje delo!
mamica Mirjam
Knjiga je super in po njej že prakticiram! S kakanjem še ne gre. Lulanje je pa že skoraj osvojeno. Res neverjetno, česa prej nisem opazila oziroma si nisem dala priložnosti opaziti. Tu bi se Ani iz srca zahvalila za napisano besedilo in za vse delo, ki ga je vložila v izdajo te knjige, predvsem pa za čudovito energijo, ki jo je poslala v Vesolje s svojim delovanjem kot mati.
mamica Maja
Sem Maja, nosečka v zadnjem mesecu, v res velikem pričakovanju bitja, ki veselo brca v mojem trebuščku. Povedati moram, da me je popolnoma navdušila, vaše izkusnje, delo in trud v ljubezni do vaših otrok. In na koncu tak rezultat! Neverjetno! Nikoli nisem mislila, da je kaj takega mogoče, saj je plenica res nekaj normalnega, brez česar dojenček ni dojenček. Veliko knjig sem že prebrala, saj sem si res vzela čas, ampak sem najbolj navdušena ravno nad vašo. Najlepša hvala za delitev vaših spoznanj in koncepta tudi z ostalimi.
mamica Eva
Draga Ana… Ne morem se Ti dovolj zahvaliti za tole “odprtje oči” na vseh področjih življenja. Solze sreče sem prelivala ves čas branja priročnika. To je, ko veš da vse to že veš, a se je potisnilo v pozabo. Zanemarilo. Ko spet spregledaš. Hvala vesolju, da Te mi je pripeljalo “mimo”…

 

Če želite začeti ali nadeljevati v Vajinem svetu brez plenic, Vam s svojim priročnikom pomagam in stojim ob strani. V njem opisujem koncept brezpleničarstva skozi svojo izkušnjo.

Namreč pri svojih dveh otrocih skoraj nisem uporabljala plenic, ampak sem imela z njima vzpostavljeno posebno vrsto komunikacije preko občutenja in notranjega razumevanja. Intuitivno sem jo zaznala ji sledila in dosegla, da plenic v njunem življenju več nismo potrebovali.

Preko priročnika staršem svetujem vrnitev k Naravnemu delovanju človeškega telesa, medsebojnega povezovanja, in spoznavanje preko neverbalne komunikacije. Opisujem prijeme kako tej komunikaciji slediti, metode kako narediti, in pristope, ki so nam še kako lahko v pomoč pri razmišljanju in delovanju pri odvajanju od plenic ali navajanju na prijaznejšo komunikacijo z otrokom, brez »povite ritke«.

Podajam tudi razmišljanja o pomenu tovrstnega prispevanja k zdravju otrok in ohranjanju okolja, ter izbiri prijaznejših materijalov za male ritke –  pralnih plenic.

DARILO za Vse:

brezplačen dostop do ZAPRTE fb skupine ODVAJANJE OD PLENIC – Nežna Komunikacija Izločanja. Še nisi član/ica? Včlani se tukaj:—> ODVAJANJE OD PLENIC

Preberi še: -> ODZIVI BRALCEV

Vabljeni tudi na moja  ONLINE svetovanja, delavnice ali k nakupu ONLINE live VIDEO delavnic ODVAJANJE OD PLENIC.

https://www.youtube.com/watch?v=LuhhyfDPccw

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.