ODVAJANJE OD PLENIC prijava

75,00

14. APRIL 2022 Potrebuješ pomoč pri odvajanju od plenic? Že odvajate, pa ste morda naleteli na vprašanja, dileme in nesodelovanje s strani Vašega otroka? Imate težave pri kakanju, lulanju, krčkih novorojenčka. Delavnica ODVAJANJE OD PLENIC in EC je  enomesečni PROGRAM namenjen ZA VSE STAROSTI OTROK. Na njej boste dobili osnovne odgovore za pot k Suhi ritki, ne glede na starost Vašega otroka.

Pred delavnico prejmete tudi priročnik za starše, Od rojstva brez plenic. Dobrodošli!

Šifra: Sezona 2022 Kategorija:

Opis

DELAVNICA ODVAJANJE OD PLENIC je zasnovan kot mesečni PROGRAM. Torej dobite 4 tedensko podporo in odgovore na Vaša vprašanja, ki se Vam podo pojavila na poti odvajanja.  Poleg pa dobite še dodatno delavnico na koncu meseca, oziroma skozi mesec, če je vprašanj, dilem in izzivov veliko. Program je Namenjen za VSE starosti otrok in je velika nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic. Priporočljivo, da si pripočnik tudi predhodno preberete.

Avtorica in specialistka za odvajanje, Ano Božič Biseri Sreče, skozi izobraževalno delavnico natančno opisuje, kakšne metode in pristope uporabiti, da boste tako lahko dosegli sodelovanje tudi s strani Vašega otroka, prilagojeno specifično za Vaše osebne primere.

Predvsem pa, da bo prehod iz pleničk na kahljico ali školjko lep dogodek za Vaju Oba. Zajema načelo postopnosti in Nežne Komunikacije Izločanja, ki je tudi ključ da bosta bosta z otrokom lahko skupaj in lažje prišla do cilja. Odgovorili si boste tako na vprašanja:

Kako začeti – Pot do suhe ritke – Odvajanje podnevi – Odvajanje ponoči – težave pri kakanju – težave pri lulanju… vprašanja, dileme in izzivi…

Zapis mamice po delavnici:

Ana, lepo pozdravljeni…

Obiskala sem Vašo delavnico, danes pa vam pišem. Že takoj po delavnici sem si rekla, da vam moram napisati sporočilo. Delavnica je bila fantastična! Več kot presegla je moja pričakovanja. Domov sem se vrnila tako dobre volje! Opazila sem s kakšno energijo in ljubeznijo govorite in menim, da ste nas vse mamice tudi zelo uspešno nagovorili – k temu je pripomogel tudi umirjen nežen zaključek delavnice, ko so se mi v kotičkih oči že nabirale solzice. Materinstvo je res velik dar. In je tudi raziskovanje in nenehno odkrivanje novega. Kako že gre … v materinstvu so edina stalnica spremembe…”

Zelo toplo je prebrati ko podeliš in lahko pomagaš… Hvala mamice za sporočila in Vaše misli in presrečna sem, da Vam je uspelo zaživeti brez plenic. Da pa bo delavnica izvedena čimbolj po vaši “meri”, pa vabljeni, da spodaj izpolnete neobvezen vprašalnik. Zahvaljujem se vam za to.

In Veselim se Naše skupne poti do Suhe ritke z Vašimi malimi Biseri.
Vaša Ana Božič Biseri Sreče.

 

Delavnice in podane vsebine so tudi popolna nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic zato verjamem, da boste dobili zelo natančne uvide kako delovati, da Vama bo z Vašim otrokom komunikacija izločanja tudi uspela.

Pri Komunikaciji Izločanja velikokrat nastane problem, ker ne dosežemo sodelovanja tudi s strani našega otroka. Na delavnicah boste lahko tako dobili konkretne odgovore in nasvete iz prakse.
Podala Vam bo odgovore, kje se ta trenutek nahajate in kakšno POT morate prehoditi s svojim otrokom, da bo čim manj stresno in čim bolj uspešno.
Za Vaju OBA. ❤
Ustvarite si prijeten čas za odvajanje od plenic in se pridružite že tolikim mamicam, ki so skupaj z mano prišle do cilja.
Včasih manjka le še malo da uspemo,
včasih potrebujemo prehoditi malo večji del poti.
In prav veseli me, da lahko del te Poti prehodimo skupaj.

Dobrodošli!

PROGRAM Od rojstva brez plenic / Sezona 2021
First
First
Sending

 

 

Dodatne informacije

paket

delavnica, delavnica in priročnik