ODVAJANJE OD PLENIC prijava

75,00

Potrebuješ pomoč pri odvajanju od plenic? Že odvajate, pa ste morda naleteli na vprašanja, dileme in nesodelovanje s strani Vašega otroka? Imate težave pri kakanju, lulanju, krčkih novorojenčka?

Program ODVAJANJE OD PLENIC in EC je  namenjen ZA VSE STAROSTI OTROK. Na njej boste dobili osnovne odgovore za pot k Suhi ritki, ne glede na starost Vašega otroka.

V programu prejmete priročnik za starše, Od rojstva brez plenic, otroški pisoar, ter sklop izobraževalno video delavnic o odvajanju od plenic. Dobrodošli!

Šifra: Sezona 2020 Kategorija:

Opis

PROGRAM ODVAJANJE OD PLENIC je namenjen za VSE starosti otrok in je velika nadgradnja priročnika za starše, Od rojstva brez plenic. Priporočljivo, da si pripočnik tudi predhodno preberete.

Avtorica in specialistka za odvajanje, Ano Božič Biseri Sreče, skozi video izobraževalne delavnice natančno opisuje, kakšne metode in pristope uporabiti, da boste tako lahko dosegli sodelovanje tudi s strani Vašega otroka, prilagojeno specifično za Vaše osebne primere.

Predvsem pa, da bo prehod iz pleničk na kahljico ali školjko lep dogodek za Vaju Oba. Zajema načelo postopnosti in Nežne Komunikacije Izločanja, ki je tudi ključ da bosta bosta z otrokom lahko skupaj in lažje prišla do cilja. Odgovorili si boste tako na vprašanja:

Kako začeti – Pot do suhe ritke – Odvajanje podnevi – Odvajanje ponoči – težave pri kakanju – težave pri lulanju… vprašanja, dileme in izzivi…

Zapis mamice po delavnici:

Ana, lepo pozdravljeni…

Obiskala sem Vašo delavnico, danes pa vam pišem. Že takoj po delavnici sem si rekla, da vam moram napisati sporočilo. Delavnica je bila fantastična! Več kot presegla je moja pričakovanja. Domov sem se vrnila tako dobre volje! Opazila sem s kakšno energijo in ljubeznijo govorite in menim, da ste nas vse mamice tudi zelo uspešno nagovorili – k temu je pripomogel tudi umirjen nežen zaključek delavnice, ko so se mi v kotičkih oči že nabirale solzice. Materinstvo je res velik dar. In je tudi raziskovanje in nenehno odkrivanje novega. Kako že gre … v materinstvu so edina stalnica spremembe…”

Zelo toplo je prebrati ko podeliš in lahko pomagaš… Hvala mamice za sporočila in Vaše misli in presrečna sem, da Vam je uspelo zaživeti brez plenic. Da pa bo delavnica izvedena čimbolj po vaši “meri”, pa vabljeni, da spodaj izpolnezte neobvezen vprašalnik. Zahvaljujem se vam za to.

In Veselim se Naše skupne poti do Suhe ritke z Vašimi malimi Biseri.
Vaša Ana Božič Biseri Sreče.

Pred prihodom na delavnico te vabim, da izponeš neobvezen vprašalnik, da bo tako delavnica lahko bila še bolj po “meri” vaše faze odvajanja od plenic.

Dobrodošli!

PROGRAM Od rojstva brez plenic / Sezona 2021
First
First
Sending