Program Brezpleničarstva

Draga mamica, bodoča mamica, srečka nosečka…

Dobrodošla v Šoli Nežne Komunikacije Izločanja.

Zate sem ustvarila posebniPROGRAM BREZPLENIČARSTVA in ODVAJANJA OD PLENIC.

Program zajema 1x mesečna delavnica V ŽIVO (5 srečanj ) in celostna ONLINE podpora, kjer boš na enem mestu dobila znanje in moč za življenje brez plenic.

In vse to se boš učila kar iz udobja svojega domovanja. Si pripravljena? Tukaj sem zate, da ti pomagam in stojim ob strani na Poti do suhe ritke. Toplo dobrodošla! Če te pokliče, je morda prišel ta Čas.

Ana…
“Delavnica mi je bila všeč predvsem iz vidika, ker govorite skozi svojo izkušnjo. Ni teorije in težkih terminov, ampak preprosto vaša izkušnja. Priznam, zdela se mi je zelo pogumna, inovativna ideja od rojstva brez plenic. Še po sami delavnici nisem bila prepričana, če in kako se bom sama tega lotila. Moj sin je star 17 mesecev in je po vaših besedah pripravljen na čas brez plenic. Pripravljena moram biti le še sama. Rekla sem si, da se bom brezpleničarstva lotila poleti. Ampak nisem zdržala in sem današnje umirjeno popoldne izkoristila za premik naprej.

V celostnem programu dobite sestavljen EC Box, ki vsebuje vsebuje: Priročnik za starše, Od rojstva brez plenic, EC kahljico, ter mesečni dostop do DELAVNIC v Živo, ter  dela z Ano Božič.

S prvo skupinico OSNOVNE DELAVNICE  pričnemo v februarju 2020.

Diploma:  Ob koncu opravljenega programa prejmete diplomo, ki Vam jo podelim v ŽIVO na delavnici.

mamica Eva
Draga Ana… Ne morem se Ti dovolj zahvaliti za tole “odprtje oči” na vseh področjih življenja. Solze sreče sem prelivala ves čas branja priročnika. To je, ko veš da vse to že veš, a se je potisnilo v pozabo. Zanemarilo. Ko spet spregledaš. Hvala vesolju, da Te mi je pripeljalo “mimo”…

PRIJAVA v program:  TRGOVINI BISERI SREČE

 

Veselim se sodelovanja in Najinega srečanja.

Ana Božič Biseri Sreče,

svetovalka za brezpleničarstvo in specialistka za odvajanje od plenic.