Mamica, zares si me ganila do solz…Hvala!

PISMO MAMICE
“Draga Ana, običajno ne pišem veliko, ampak danes sem si pogledala tvoj video z odgovori na vprašanja, ki me je resnično ganil vse do solz in toplih občutkov ljubezni.

Pred slabimi tremi meseci sem kupila in prebrala tudi tvoj priročnik in za tvoje poslanstvo sem neizmerno hvaležna!
Po sedmih letih sem januarja postala drugič mamica in že nosečnost in sedaj drugo materinstvo sta za mene tako čarobna in posebna, da sem res hvaležna, da sem lahko spoznala tudi tvojo nežno komunikacijo izločanja, ki je tako kot praviš v videu, pomembna v vsakem trenutku, tudi ko ne gre za izločanje.

To je res tako pomembno…❤
Moja srčica bo prihodnji teden 7m in sedaj v poletnem času je res idealno.

Najbolj sem vesela, da lahko v tem vročem poletju dobra dva meseca spi naga brez vsega. Res je nevrjetno kako lepo deluje, sploh ponoči in po poldanskih spancih.

Tudi sedaj, ko je imela šesto otroško bolezen se je najina komunikacija samo še okrepila, čeprav sem bila na začetku v skrbeh, kako bo pa sedaj, ko je vročina, driska, slabo počutje, pogosto lulanje…,ampak je šlo, še lepše kot sicer.

Tako kot praviš v videu, se tudi sama zalotim, da se nama ‘poslabša’, ko zgubim čutenje in me prevzamejo dobri ‘rezultati’. Takrat te vedno preberem in ozavestim kaj se dogaja in zadeva ponovno steče…
Se opravičujem za dolgo sporočilo, ampak želim, da veš kako pozitivno deluje tvoje poslanstvo.” ❤

Draga mamica, hvala za tako čudovito pismo. V veselje mi je, da lahko svoje poslanstvo širim med Vas… Srečno in Veselim se z Vami vsemi!

Hvala, ker ste in znate še čutiti… Ana Božič Biseri Sreče