Nova knjiga: MESTO LUČI

MESTO LUČI – Srčno potovanje

V vsakem človeku je skrit zaklad srca, a le redki ga odkrijejo in zaživijo.

Ta knjiga je dana z namenom, da pokaže pot, a korake po njej izbira vsak sam.

Knjiga v knjigi.  Preplet dveh zgodb, ki povezujeta preteklost in sedanjost.

Posebnost je, da je knjiga v celoti skanalizirana, izidana pod psevdonimom.

 

Sporočila so prihajala sama, vsak dan posebej, ko je avtorica pričela s pisanjem. Tekoče jih je zapisovala, kot bi ji osebe iz zgodbe same pripovedovale svoja doživetja. Vsak dan je bilo pisanje vznemirljivo, kajti nikoli ni točno vedela, kako se bo zgodba odvijala.

Knjiga se dotakne aktualnih tem našega časa, tako naravnega življenja, samooskrbe, naravne gradnje, kot tudi povezovanja, sodelovanja in vizije prihodnosti. Poglobi se v odnose, komunikacijo, ljubezen, prijateljstvo in partnerstvo. Rdeča nit so sporočila srca, ki odkrivajo tančice skrivnosti.

Skozi zgodbo dveh prijateljic, ki sta se podali na srčno potovanje, se razkriva pot ljubezni, ki ju vse bolj vodi do polnosti življenja. Komunikacija s srcem jima omogoča bolj zavestno doživljanje njunega vsakdana. Razkrivajo se jima mnoge skrivnosti obstoja. Njuno skupno ustvarjanje se začne s knjigo, nadaljuje pa s skupino iskrenih prijateljev – v neobičajno smer. Na pobudo dveh izmed njih se odločijo ustvariti poseben kraj za življenje, mesto luči.

Prav tako se ji vse do zadnjega ni razkril konec zgodbe, ki pa je hkrati kot nov začetek. Zaradi tega se je avtorica odločila, da knjiga izide pod psevdonimom. V iskanju skupnega imena, ki bi predstavljalo avtorja te navdihujoče knjige, se je nekega jutra prebudila iz sanj, v katerih je ime razločno slišala.

Dobrodošli na Srčno potovanje!

Knjigo lahko naročite tukaj: Trgovina BISERI SREČE