Bližina, Najin popolni čas

Neskončno težko sem čakala čas, ko bom s svojim otrokom lahko v popolnem stiku več kot le dva dni skupaj.

12788142_10209151789332266_748821540_nBili so dnevi, ko tudi nama ni uspevalo…Bili so dnevi, ko sem začutila, da se je najina energija v komunikaciji odcepila…Hkrati pa sem vedela, da je vse kar potrebujeva bližina, popoln stik med mano in mojim otrokom.

Potrebovala sva popoln čas, ki bi ga podarila drug drugemu, se notranje povezala in na vseh nivojih tudi uskladila.

Ko se je moj otrok na življenje v vrtcu nekako prilagodil, sem komaj čakala prvih počitnic. V nekem trenutku mi je bil čas, ki sem ga z otrokom preživela po vrtcu, enostavno premalo.

Če želimo, da otrok v sebi zopet uravna in okrepi instinkt za čistočo in zmožnost reguliranja svojega lastnega izločanja, potem moramo v komunikaciji z njim delovati v nekem nepretrganem času, več kot nekaj dni – teden skupaj.

 

Po tem pretečenem času, lahko potem vidimo prve rezultate sledenja komunikacije.

on-point


 

Sem Ana Božič Biseri Sreče, avtorica Priročnik za starše, Od rojstva brez plenic. Mamica dveh otrok, ki sta živela življenje brez plenic. Si želiš, tudi ti odkriti to mogočnost?

Klik na slikico in postani tudi ti ena izmed tisočih mamic, ki so skupaj z mano potrdile to mogočnost.  Otroci Vam bodo hvaležni za to.  (Ne spreglej akcije: Do poletja BREZ POŠTNINE  🙂

obišči delavnice po Sloveniji – online delavnice – svetovanja

Klik – klik na slikico ——>

oglas knjigica