Aktivnosti in naloge

NALOGE in AKTIVNOSTI:

Navodila boste prejele sprotno po dnevih. Dnevno boste prejeli 1, 2, 3- 4 naloge v dopoldanskem času, za posamezen dan, ali dva dneva skupaj.

VIDEO LIVE DELAVNICE:

Največ dela in intenzivnega učenja bo potekalo preko video LIVE delavnic, ki sem jih imela za starše.

Imeli boste dostop do posnetkov, ki si jih boste lahko pogledali in po njih delali po navodilih. Npr. v obliki povzetkov, odgovarjanjem na vprašanja…

Fb Skupina ODVAJANJE OD PLENIC in EC

Glede na to, da boste predajali znanje naprej ostalim mamicam, se boste skozi program “urili” tudi v svetovanju.

Torej VSAKODNEVNO boste povabljeni h komentiranju različnih izzivov, vprašanj, ki so zastavljeni v skupinici ODVAJANJE OD PLENIC – Nežna Komunikacija Izločanja. S strani mamic. Aktivnosti v skupine bodo tudi usmerjene.

BLOG ZAPIS

Tedensko po modulih boste sodelovali tudi v MAMI BLOG zapis na www.brezplenic.si, kjer boste povabljeni k zapisu bloga na določeno tematiko.

LIVE javljanje:

Vsak teden bom imela LIVE javljanje, predvideno kot do sedaj – petek ob 21h, na katerem je zelo zaželjeno, da ste aktivno prisotni.

Skupinice sem razporedila posamezno, tako da bo zagotovoljena intima vsake posameznice.

KLIC MENTORICE:

Tekom programa lahko pričakujete tudi klic mentorice -napovedan, kjer boste lahko postavili vprašanja o odvajanju in opravili skupno evalvacijo dela preteklega tedna. Časovni razpored se dogovorimo naknadno, prilagojen Vašim potrebam.

SPLETNA UČILNICA:

Naloge, zapise in video vsebine, LIVE javljanja boste prejemale preko SPLETNE UČILNICE preko spletne strani ŠOLA NEŽNE KOMUNIKACIJE IZLOČANJA, zapis tudi preko FB skupine: Diaper Free Coach Slovenija. Komunikacija spletne učilnice – ODDAJANJE NALOG.

SPONZORJI:

Program so, kot ste zasledile v objavah, podprli tudi nekateri sponzorji. Ob koncu programa boste tako poleg diplome v dar prejele tudi njihove 💗 izdelke, predstavljeni bodo skozi program.

SREČANJE V ŽIVO:

Po zaključku programa si rezervirajte dan in čas za srečanje v ŽIVO.

Povabim vas na (poslovno ) kosilo in na sproščeno srečanje v Vašem kraju, kjer Vam bom predala diplomo, darilce in se pogovoriva o morebitnem nadaljnem sodelovanju. Vam odgovorim na vprašanja in obudiva vtise programa.

Že sedaj pa lahko razmislite, Kam v Vaši okolici bi me pred tem odpeljali na pohod, imate morda kašen svoj predlog?

Lahko se dogovorimo tudi za skupno druženje v mojem kraju ali vseh udeleženk skupaj, po kupinah ali izbrani lokaciji… Vse v skladu z Našim dogovorom v zadnjem tednu druženja. 💗