Pismo mamice po DELAVNICI

“Pozdravljena, Ana. Na žalost sem mogla po predavanju hitro iti, ker me je starejši sin čakal pri babici, drugače bi še malo poklepetala…
Res hvala za predavanje.
Čeprav sem knjigo že prebrala in sem pri starejšem sinu že šla čez odvajanje od plenic, so mi vaše besede dale zagon in novo mero potrpljenja, da to naredim tudi pri sinu, čeprav je precej mlajši, kot je bil prvi sin, ko sem se tega resno lotila.
Še najbolj pa mi je bil všeč vaš zaključek, ko ste tudi povedala, da pač včasih ne odgovorite na vsako sporočilo, ker šparate energijo za družino.
To se mi je zdelo res lepo in točno tako se tudi sama počutim, sploh ker sem zdaj pri drugem sinu res za nekaj časa vse ostale stvari potisnila na stran, da sem se lahko 100% posvetila družini in se mi zdi, da v današnjem času ženske težko sproščeno sprejmemo skrb za otroke, brez da bi še 1000 stvari naredile zraven, da bi bila okolica zadovoljna.

In lepo je, da povemo naglas, da je najbolj pomembna energija, ki jo damo našim bližnjim, vse ostalo bo že počakalo…”💗 Hvala mamica…💗🙏🍀