Pismo mamice

Pozdravljeni, hvala za poslano knjigo, se že učimo :).

Princip sem poskusila pri starejšem sinu (sedaj star tri leta) in z branjem vaše knjige znova ugotavljam, da sva bila na pravi poti, a je bila ta precej vijugasta.

Začela sva okrog devetega meseca. Komunikacija med nama je bila super, a se je zgubila nekje z mojim odhodom v službo oz. njegovim odhodom v varstvo k babicam, v vrtec, kjer ni bil vedno “slišan”. Tako se je vse precej zavleklo…

 

Sedaj imam doma 6 tedensko hči in bom poskusila preslišati izjave drugih v smislu “to se ne da”, “pri prvem otroku bi mogoče šlo, sedaj pa ti ne bo uspelo”…in poslušala le svojo hči.

Vaša zgodba je dober zgled, da se vse da, če se hoče. Tako da hvala še enkrat za odzivnost in za potrditev, da otroci povejo s svojimi gibi in oddajanjem zvokov veliko več kot se nam zdi in da jih lahko razumemo, le “slišati” jih moramo. Zdaj pa naprej brat, preden se štručka zbudi.

Lep pozdrav z Gorenjske.

 

__________________________________________________________

Sem Ana Božič Biseri Sreče, avtorica Priročnik za starše, Od rojstva brez plenic. Mamica dveh otrok, ki sta živela življenje brez plenic. Si želiš, tudi ti odkriti to mogočnost?

Klik na slikico in postani tudi ti ena izmed tisočih mamic, ki so skupaj z mano potrdile to mogočnost.  Otroci Vam bodo hvaležni za to.  

obišči delavnice po Sloveniji – online delavnice – svetovanja

Klik – klik na slikico Trgovina BISERI SREČE—>