Meni


Poletni Plaži Perilo, Moške Obleke Vzročno Plus Velikost Široko River Kostum Homme Poroko Jopičem Terno Masculino Slim Fit Jopič 2 Kosa

€59.19 €73.99

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w263358
Oznake

Dobrodošli na Osebno prilagojene moški obleko trgovina Opombe: 1. Smo tovarni dobavitelja, in smo na spletu 24 ur.Torej, če imate kakršno koli vprašanje o slog, velikost, barvo, dostava, itd, prosimo, prosti, da nam sporočite, bomo odgovor na prvič. 2. Vse barve se lahko meri v izobraževanju odraslih in fant velikosti, nam lahko meri kot vaše zahteve, zato prosimo, pošljite vaše zahteve, da nam, če želite po meri izdelan. 3.Slike, ki poleg tega, da bo ustrezala.(en komplet obleke, 2 kos vključuje eno jakno,ene hlače in prosti kravato ali bowtie. 3 kos tudi eno bolj telovnik, drugi, enako kot 2 kos) drugi niso v paket, le foto učinek, prosimo za razumevanje.Obleko Sliko

Velikost Grafikona Ta velikost grafikona je za končal obleko, ne za svoje telo.prosimo, potrdite svojo obleko velikosti, preden da.( 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39-palčni )

Kako Meriti

Spoštovani, če je standardna velikost ne ustreza vam, naj vas ne skrbi, smo lahko meri v svoje meritve, in cena je enaka.

Če želite po meri izdelan, prosim izmerite svoj organ v skladu z merjenje vodnik po ukrep, prosimo, pošljite svoje meritve za nas, naše krojačev, morate vedeti.

Barvna Karta

Dragi, če ne želite, da obleko, barvno sliko, smo lahko meri kot vašo zahtevo.

Tukaj je barvna karta, prosimo, potrdite, kar je ok za vas, potem povejte nam.Ali lahko pošljete na barvo, ki jo želite, nato pa bomo upoštevali vašo zahtevo strogo.

Prodajalec Obljubi 1) Smo zagotovili, da blaga, ki so predmet strogega preverjanja kakovosti, da se zagotovi, da je blago, ki ga prejmete z dobro kakovostjo.Vsi predmeti, ki so strokovno pakiran z veliko skrbnostjo, da zagotovi varno dostavo. 2) Če je kakovost izdelka ali delov nepopolne, tako dolgo, kot ste lahko, da predstavi ustrezne pojasnjevalne materialov, vam bomo zagotoviti vrnitev storitve. 3) Odziv vsak problem, ki ga je srečal v kratkem času ASAP in storiti vse, kar je v dosežejo, da jih reši ,potrudili, da naj vsaka stranka biti zadovoljni z našo predmetov in storitev. 4), ki Se popolnoma iskren z vse, kar ste želeli vedeti, št leži med prodajalcem in stranko.Povratne informacije 1) Smo globoko upam, da boste zadovoljni z nakupom od nas. 2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto. 3) Prosimo, ne\'t oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nam sporočite,, bomo poskušali naši moči, da odpravite težave za vas. 4) Naša naloga je, da vaš nakup lahko brezskrbno izkušnjo.Hvala!Upam, Da Boste Uživali Vaše Nakupovanje!!

Tehnične Podrobnosti

Primerno Sceno dnevno
Postavka Vrsta Obleke
Poreklo Celinska Kitajska
Material Akril, BOMBAŽ, Perilo, najlon, Poliester, Spandex, Volna
oblacilo moški obleko
CN Jiangsu
Slog Formalno
terno masculino moški poročno obleko set
kostum homme mariage poročne obleke za moške
moški bo ustrezala slim fit ženina tuxedos
Sopihanje Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
mens obleke, hlače z moške obleke za poročne
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Spol Moški
jopičem maturantski ples obleke
nevesta obleko moške obleke
Oblačila Dolžina Redni
Blagovna Znamka TPSAADE
moške obleke za poročne kostum mariage homme
Spredaj Slog Ravno
Fit Tip skinny
Uporablja Sezone Štirje Letni Časi
trajes de hombre tuxedos za moške
človek bo ustrezala moški bo ustrezala

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev