Meni


Kavbojski Škornji Zastori Okras Avto Rearview Mirror Akril Zastori Keychain Obesek Za Avto Notranje Opreme Za Zahvalni Dan

€2.14 €4.30

Brezplačna dostava
Ocenjeno1Iz 5
Info
  • sku: w305483
Oznake

Bullet Točk: Dodajte zabavo: Naši edinstven Sedlo Akril Avto Obesek lahko dodate zabavna za vas, za mahati čevlji s svojim avtom, da spremljajo vaš avto življenje in dodati zabave v vaše življenje.

Varno Načrtovanje: Naše Kavbojski Klobuk in Škornje Okras Avto je opremljen z vrvmi za enostavno polaganje.Dolžina kabla je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe.Preprečiti oviranje vida ali hitting vetrobransko steklo.

Večkratna Uporaba: Ta Akril Konj Sedlo Avto Ornament je idealen kot pripomoček za ročne torbice, šolske torbe in nahrbtniki.Primerna za avto notranje zadeve okras in na drugih mestih.

Trajno Gradiva: Kavbojski Škornji Zastori Okras je izdelan iz visoko kakovostnih akrilnega materiala, ki je močan in vzdržljiv, elastična, ni enostavno prekinil in škodo, in ima dolgo življenjsko dobo.

Odlično Darilo: Ta Avto R uho Ogledala Obesek je lahko odlično darilo za Rojstni dan, Valentinovo, materinski Dan, Zahvalni dan, Božič, Maturo, in vsako priložnost.

Opis:

Naše Kavbojski Klobuk in Škornje Avto Okras lahko visijo na rearview mirror kot avto dekoracijo.Čudovite stenske dekoracije so primerne za zastori na stene, police, ogledala, windows, in še več.Prav tako se lahko uporablja kot zakleniti verige ali vrečko ornament.Specifikacija: Ime: Avto Ogledala Obesek

Izdelek material: Okolju prijazna akrilna

Velikost izdelka: 10*8.5*0.3 cm/4*3.4 (vzorec je drugačen, velikost je malo narobe)

Teža izdelka: približno 18 g Pakiranje Seznam: Akril Konj Sedlo Avto Ornament *Opomba 1: 1. Zaradi svetlobne učinke in prikaz kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Tehnične Podrobnosti

Glavni Material Akril
Element Teža 18g
Poreklo Celinska Kitajska

1 Ocene Za ta izdelek

  1. Ocenjeno1Iz 5

    Anon 2023-07-02

    Defectioneers

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev