Meni


1/2/4/6pcs Sončna Pot Luči Nepremočljiva Prostem Sončne Vrtne Svetilke Vrt Hodnik Tla, luči za Vrt Krajine Dvorišče Razsvetljavo

€5.39 €7.70

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w6516
Oznake

1/2/4/6pcs Sončna Pot Luči Nepremočljiva Prostem Sončne Vrtne Svetilke Vrt Hodnik Tla, luči za Vrt Krajine Dvorišče Razsvetljavo odlična izbira za zunanjo razsvetljavo Toplo beli stezi svetlobe daje mehko svetlobo skozi "okna", da ima dobro osvetlitev učinek, ki je res prijetno in zanimivo.To je tudi dobra izbira, da ga postavite na vrtu ali flowerbed kot dekorativni svetlobe, ki ustvari fantastično in romantično vzdušje..kot Nalašč za pot, teraso, vrt, travnik, villa, pokrajina, balkon in vsak zunanji prostor.Prihranite denar & Zaščito okolja sončna svetloba pomaga, da prihranite denar na stroške električne energije.Ne napeljava, potrebna nobena baterija ne zahteva.Uporaba energije iz sonca.Okoljsko ozaveščeno razsvetljavo izbira!Specifikacija Material: Plastika Baterijo: 1,2 V/1PC 600mAh AAA Ni-MH baterije za ponovno polnjenje (Predhodno nameščen) Solarni panel: 2V 30mAh Nepremočljiva:IP55, Delovni čas: do 8 ur po tem, ko polna Velikost: 3.35 * 3.35 * 15 "/8.5 * 8.5 * 38 cm Pakiranje način: 1 x solarni LED pot luči Nasveti za uporabo 1. Twist odprite pokrovček, da ga vklopite, preden uporabite. 2. Poskrbite, da solarnimi kopeli v dovolj sončne svetlobe za 8 ur. 3. Sončne svetlobe običajno osvetljuje do 8 ur s polno baterijo.Vendar pa je odvisna tudi od geografske lokacije, vremenskih razmer in sezonsko lahka dostopnost. 4. Če so tla v vašem vrtu je precej trdna, priporočamo, da je treba narediti luknjo na tleh, preden vstavite konico.Package Vključeni 1* Sončne Svetlobe

Enostavna montaža Hitra in Enostavna Montaža.Preprosto pritrdite na kocki in jo vstavite v tla!

Pozdravljeni, če ne boste zadovoljni, nam, mi bo tako dolgo, dokler ne boste zadovoljni!Če ste zadovoljni, prosim, ne pozabite, da rezultat pet točk, kot je naša nagrada, bomo še boljši.Hvala!

Stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na nas in nas pusti sporočilo.Postrežemo vas z vsem srcem.Vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanje.

Če imate kakršna koli vprašanja po njegovem prejemu, lahko nam pošljete sliko ali video posnetek, in opisati vaš problem v sporočilu.Tako, da bomo lahko bolje rešiti problem za vas.

Davek & Dajatve

Naša cena izključiti morebitne davčne & dajatve, ki se lahko zahteva na vašo državo po meri.Boste morali plačati davek in dajatev, če je potrebno.

O kromatične aberacije

Slike izdelkov so sprejeti strokovno.Zaradi osvetlitve in kota fotografiranja, morda rahlo odstopanje od dejanske barve.Na koncu je dejansko barvo izdelka prevlada.

Tehnične Podrobnosti

Številka Modela sončna pot luči
Barva Svetlobe Bela/Zamenljiva/Toplo bela
Garancija 2 leto
Uporaba POČITNICE
Teža 850g
Telo Material ABS
Certificiranje CCC, ce, ROHS
Material ABS
Sončne Celice Tipa NI-MH
Funkcija 6 Sončne luči
Stikalo VKLOP/IZKLOP Luči za Zaznavanje
Je Svetil Vključeni Da,
Značilnosti sončne vrtne luči
Funkcija 7 led sončne svetlobe
Osnovna Vrsta Noben
Funkcija 5 Sončne Pešpot Luči
Je Zatemniti No
Funkcija 2 na prostem sončne luči
Sončne celice 2V 40ma
Funkcija 4 sončna pot luči
Blagovna Znamka Spstnfsf
Velikost 5M
Delovni Čas Do 8 ur po tem, ko polna
Slog ART DECO
Raven Zaščite IP55
Čas Polnjenja 8 Ur
Baterija 1,2 V 600mAh baterije za polnjenje Ni-MH (Predhodno nameščen)
Vir Svetlobe LED Žarnice
Funkcija 1 sončna pot luči
Napetost 5V
Funkcija 3 sončne vrtne luči
Poreklo Celinska Kitajska
Vir Napajanja Sončne

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev