Meni


HM6116LFP-3 HM6116 SOP stari

€0.59

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w119296
Oznake
sop stari

kupec mora brati !

1.Del izdelka, ki je nov in izviren, v primeru zalog, ki so nove zalogi, vam bomo poslali vse nove izdelke, če se v primeru novega parka razprodana, bomo poslali starih izdelkov , vendar vsi izdelki so strogo testirani pred pošiljanjem, tako da ne skrbite!upam, da boste lahko razumeli!

2.Opis pred nakupom, prosimo, pazljivo preberite naslov, prosimo poskrbite, da bo odbor modeli in pralni modeli, če ne veste, pravico, da kupi izdelek, ki ne ustreza delo, to je odgovornost, kot kupec, ne bomo odgovorni za, smo lahko sprejmete vračilo blaga, vendar pa ne bo kril stroškov prevoza, če niste razumeli težave, lahko vedno pošljite e-pošto na nas, bomo odgovorili na vaše pošte, hvala vam!

3. Vse izdelka so bili testirani in so pred odpremo.Če izdelek napako med ladijskega prometa, prosimo, da nas obvesti takoj, ko bo vaš prejeli.

4. Ne odpirajte spora, ker izdelek, ki je stara (Ali v zamenjavo model ).Imamo podroben opis.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne, da, da, in se izognili, ki povzročajo nepotrebne spore.Hvala!

Tehnične Podrobnosti

Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela IC

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev