Meni


Hamburger Pritisnite Burger Patty Maker 304 Nerjaveče Jeklo Govejega mesa, prašičjega mesa Burgerje Priročnik Pritisnite Plesni Žar Rešeto Mesa Orodja Nove 1pc

€76.16 €143.71

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w250882
Oznake

Seznam delov: 1x Hamburger Pritisnite

Označite Opis:

[Nerjavnega Jekla Material] Naše hamburger pritisnite, je izdelan iz visoko kakovostnih 304 iz nerjavečega jekla, ki je trmast in trpežne za dolgotrajno uporabo

[Izdelavo Različnih Burger Velikosti], Če vam je všeč tanko ali polnjene hamburgerje ali drsnikov, to je burger patty maker za vas.Ne količina mesa, bo kot nalašč tanke ali razbil burger

[Široko Paleto Aplikacij] Naše burger patty pritisnite, je kot nalašč za DIY predelava mesa, se lahko uporabljajo za obdelavo tal, govedina, klobase, turčija, divjačino, kot nalašč za tanke burgerje in klobase pleskavice

[Poprodajne] Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stopite v stik z nami, naše storitve ekipa vam bo z strokovnih in ustrezne storitve

Ključne Funkcije:

1. Enostavno čiščenje

To burger kovinski kalup je enostaven za čiščenje v korito z detergentom in vročo vodo ali dana v pomivalni stroj, ko razstaviti, samo odvijte zgornji gumb in pritisnite pokvari v 4 enostaven za čiščenje delov.

2. Odlično orodje burger

To burger maker prinaša odlično burger obliko, da se zagotovi prijetne večerje vsak dan.

Opomba:

1. Za najboljše rezultate uporabljajte vosek papir ali hamburger papir, da zagotovite, ne drži

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

3. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlike zaradi različne ročne meritve.Hvala vam za vaše razumevanje.

1. Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1~7 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Če blago ni na zalogi, dobavni lahko odloži.Za določen čas je predmet storitev za stranke obvestila.

2. čas dostave je odvisen od destinacije.V redkih primerih, strogo po meri, bo čas dostave malo dlje.Prosimo, bodite potrpežljivi.

3.Nismo odgovorni za kakršno koli lokalnih dajatev ali dajatev.Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila.

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.

5.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje,in kupec bi moral biti odgovoren za poštnine za vračilo predmeta.

6. Logistika proizvodov: Če izberete Cainiao Posebno Linijo - Super Gospodarske Logistike Prevoz, prosimo, upoštevajte,skladbo, ki gospodarskih paketi lahko le treba posodobiti, da je prevoznik v namembni državi/regiji, logistični ponudniki, samo obljube dostava ali čas prihoda, ciljne države, ekonomskih poti ne zagotavljajo sledenje logistics informacije, nadaljnje informacije kažejo, da kupci se obrnite na lokalni pošti.(Nekaterih gospodarskih parcel, bo treba posodobiti z novo logistiko številk, ko so prispeli v namembni državi.Če originalna številka tovornega lista ne more biti zaslišan, se lahko obrnete na prodajalca poizvedbe novo logistiko številka tovornega lista za vas.)

Če izberete prodajalec opredeljena logistika prevoz metoda, prosimo, upoštevajte, da posodobitev takšnih logističnih informacij, ki bodo počasi! (Kupce, ki si želijo, da poizvedbo logistics informacije, prosimo, da ne izbere ta način prevoza!!!) Če ne najdete logistične informacije se, prosim, obrnite na nas in vam bomo povprašali za vas, tako da ne bi do spora!

Tehnične Podrobnosti

Padec ladijskega prometa Trgovina na drobno, Dropshipping, Debelo
Funkcija 1 Burger Patty Maker
Meso In Perutnina Orodja Tip Hamburger Stiskalnice
Poreklo Celinska Kitajska
Spodnji Premer 11,5 cm/4.5 palčni
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo
Funkcija 2 Hamburger pritisnite
Funkcija 3 Meso In Perutnina Orodja
Material Kovine
Blagovna Znamka DAN DAN ZABAVE
Vrsta Meso In Perutnina Orodja
Številka Modela ZN5855
Skupna Višina 14 cm /5.5 palčni
Spodaj višina 4.5 cm/1.77 palčni
Funkcija 4 Pritisnite Burger
Funkcija Okolju prijazno
Ime izdelka Hamburger pritisnite

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev