Meni


60Pcs Star Oblikovan Papir Plošče Zlato Razpoložljivi Stranka Ploščo Pentagram Servis Ploščo Za Namizna Blago, Silver

€12.90 €22.25

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w319461
Oznake

Bogato količina: obstajajo 60 kosov star oblikovan papir plošče v zlatu, ki so privlačne v videzu in klasične barve, enostavna, da vam pomaga ustvariti zabavno in nepozabno vzdušje; Na isti, količina je bogata za vas, da uporabite ali zamenjate v različnih priložnostih.

Debele in varen za uporabo: ti diplomi razpoložljivi stranka plošče so narejene iz papirja, ki je zanesljiv in trajen, ni enostavno, za preoblikovanje, brez vonja in lahka, zaradi česar so nepremočljiva in olja-dokazilo, lahko učinkovito preprečite olje iz prodira v roke; Opomba: ne uporabljajte ga v mikrovalovni pečici.

Uživajte vaš čas: ti pentagram servis plošče so za enkratno uporabo in lahko vrže proč po uporabi, ki lahko pomaga, da boste porabili manj časa za čiščenje umazano posodo po tem, ko je stranka ali zbiranje, spustite roke učinkovito in še naprej uživajte vaše stranke in časa z družino in prijatelji.

Uporablja priložnosti: te debele razpoložljivi stranka plošče so kot nalašč za vse priložnosti, kot so diplomi stranka, bankete, sprejeme, posredovanj, rojstne dneve, zabave, otroška tuš, pikniki, dnevne sestanke, itd., ki lahko ne samo vam pomaga, da se izognete pomivanje posode, ampak tudi dodajanje pritiskom classiness in eleganco svojo tabele, imajo tako okrasnih in praktičnih funkcij.

Vsestranski rabe: vsak sladica papir, tablice ukrepi pribl. 18 x 18 cm/ 7 x 7 palčni zaslon, ki je velik in čvrst dovolj, da pomoči, ki jih nosite, sadje, predjedi, sladic, prigrizkov in več brez snapping ali zložljivi z lahkoto, medtem ko prevoz hrane; Te papir plošče lahko služijo tudi kot element imetnik pomagal organizirati vaš tipke, uhani ali druge majhne predmete, ki vam lahko pomaga najti elemente hitro.

Barva:Srebrna

Material:papir

Velikost:približno 18 x 18 cm

Vsebina Paketa:

60 x Papirja Ploščo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Tehnične Podrobnosti

Vrsta Ročno Orodje Deli
Številka Modela kot kažejo
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev