Meni


Propana Steklenico Ponovno Adapter Kit Majhen Valj Pravilno Enostavno Orodja Pečat Orodja Kuhinja Kampiranje Napolnite Tank Propana Steklenico Priključek

€3.28 €4.69

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w323012
Oznake
propana steklenico ponovno adapter kit

Bullet Točk:

1、Varnostne Funkcije: vgrajena varnostna funkcija zagotavlja, da ne napolnite preveč 1 lb za enkratno uporabo, valj.Dobro izdelana, večji, težji in varnejši.Samodejno izklopi pretok zraka pri tlaku, ki je dosegel.

2、Visoko Kakovost: Visoka kakovost trdni brass gradnje zagotavlja varno, nepredušno povezavo med tanki, prenese vreme, praskami, in traja več let.

3、Enostaven za Namestitev: Brez dodatnih potrebna orodja, enostaven za namestitev, s strani prijem za pritrjevanje.Majhne posode je ženska vijak je treba priviti, da omogočajo hitro odpiranje steklenice.

4、Široko Uporabo: Naš tank propana adapterji za moške in ženske so kot nalašč za kampiranje, ogrevanje potrebe, zavetrja, na prostem kuhanje, g-kot žari in več propana naprave.

5、Opozorilo: V notranji navoj vijaka malih lahko bi bilo treba priviti tako, da je steklenička, ki jih je mogoče odpreti brez težav.Dajanje prazno 1 funt valja v hladilnik za nekaj ur, vam bo pomagal ponovno faste.

TOPEL NASVET: Ženski navoj vijak za male cisterne morajo biti navojni tesno, tako da lahko preprosto odprete steklenico.Dal svoje prazne 1 lb jeklenke v zamrzovalnik za nekaj ur, ki vam lahko pomaga ponovno več in hitreje.

Opis Ime: Propan Ponovno Adapter

Material: Medenina

Velikost: 6.4*za 4,9 cm/2.53*1.94 v

seznam vsebine: 1 x Propana Ponovno Adapter

Tehnične Podrobnosti

Velikost 6.4*4.9cm/2.53*1.94in
Poreklo Celinska Kitajska
Material Medenina
Številka Modela propana ponovno adapter
Vrsta Ročno Orodje Deli

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev