Meni


Foamer Jet Steklenico Pregleden Snow Foam Lance Pranje na Visoki Pritisk Nastavljiv Spray Kota Zalivanje Čiščenje Orodje za Avto, Tovornjak

€17.47 €21.83

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w353170
Oznake

Foamer Jet Steklenico Pregleden Snow Foam Lance Pranje na Visoki Pritisk Nastavljiv Spray Kota Zalivanje Čiščenje Orodje za Avto, Tovornjak

Značilnosti:

1. Visoko Penjenje Učinek: pena spray lance sprejme veliko šobo, ki je visok pritisk vpliv, dobro penjenje mere in bistveno boljše penjenje učinkovitosti, in lahko nadaljnje izboljšanje gradnje učinkovitost in učinek.

2. Nastavljiv Spray Kota: spray kota je mogoče prilagoditi.Spray kota lahko prilagodi skozi prilagoditev gumb, ki se lahko hitro kritje vozil vseh oblik in velikost, izboljšati učinkovitost in varčevanje dela.

3. Bogata & Nežna Pena: nadgrajeno visoko kakovostne pene filter element se uporablja za izdelavo materiala, bolj trpežne, luknje bolj enotno, in pene proizvaja več bogatih in občutljivo.Ne le vizualni učinek je močna, vendar tudi mehurček Visi učinek, je dobro, tako da učinek čiščenja je boljši in uporabe shranili.

4. Šoba Ni Enostavno Rje: šoba je narejen iz bakra jedro gradiva, ki je ni enostavno, da rje, in žice, zobje so bolj natančni.Po zaklepanje, jeklena pločevina je samo navpično, in pene ne bo letijo ven, ko PA se uporablja.

5. Prihranite Čas in Trud: Oslabi avtopralnica rešitev enakomerno in ga dal v OP pan.Priključite visokim tlakom vode pištolo.To je priročno, hitro, prihranek časa in dela,-varčevanje z energijo.Enostaven za uporabo, kot nalašč za dovoz , strehe, industrijski tir, avto, tovornjak, suv.

Specifikacija:

Material: inženirske plastike+bakra+nerjavečega jekla

Barva: prozoren

Tlak vode: 3000-3600psi

Zmogljivost: 1 L

Povezava: 1/4 hitro priključek

Paket vključuje: 1* Pena Zalivanje Lahko

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo je prikazano na slikah.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Tehnične Podrobnosti

Vmesnik Materiala Baker
Telo Material Baker
Poreklo Celinska Kitajska
Šoba Materiala Baker

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev