Meni


( 100 KOZARCEV + BREZPLAČNO NAKUPOVANJE ) MAX3221EUE MAX3221EU MAX3221E MAX3221 3221 TSSOP-16

€70.88

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w41122
Oznake

Če potrebujete več delov, prosimo, kliknite na "" in nam pošljite naročilo.Če potrebujete več denarja, se obrnite na nas.Če vas ne moti cena, če ne morete najti nekaterih delih v moji trgovini, se obrnite na nas, ki smo še vedno veliko delov, ki niso objavljeni.

Poslali vam bomo najnovejšo različico izdelka.NOVO LETO.NOV TEDEN.Če se ne strinjaš, ne da kupiti.

Prosimo, ne povzročajo nobene polemike in pustite negativen komentar.Če imate kakršno koli vprašanje, ne oklevajte in nas kontaktirajte, mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.Upamo, da boste lahko razumeli nas.Hvala vnaprej.

Ko pošljete naročilo, izberite način pošiljanja za plačilo naročila, vključno z pošiljanje plačilo, vam bomo poslali pogojev v roku 5 dni za popolno plačilo.

POŠILJKO

Ne moremo zagotoviti dostave v času vse mednarodne pošiljke, ker obračuna čas posamezne države razlikuje, ki lahko vplivajo na pregled hitrosti blaga.Prosimo, upoštevajte, da kupec je odgovoren za vse dodatne dajatve, posredniške provizije, dajatev in davkov, ki se uvažajo v vaši državi, ki se lahko polni v času dostave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene blaga.

Tovorni promet ne vključuje nobenih uvoznih davkov, kupec pa je odgovoren za pobiranje carinskih dajatev.

Vsa naročila, bo poslana 1-5 podjetja po plačilu preverjanje?Počakajte potrpežljivo.

Kitajska post je ne zelo hitro.To ponavadi traja 15 do 60 dni.Če je v sili Prosimo, izberite DHL / FedEx / EMS.Če najdete kakšne napake, vas prosimo, da svoje pripombe!

Kitajska Post majhen paket prilogo lahko samo slediti naši državljani, vendar ne vplivajo na njihov sprejem.

Če želite, da se vaši izdelki in ne želite izgubljati časa, izberite Kitajska Objavi v register letalom.Če se odločite, China Post, boste zamudili ta paket.Bomo dokazali, da smo poslali paket, smo lahko le poslati 50% izbira je vaša.Vsi smo morali sprejeti tveganje, Če se s tem ne strinjaš, ne da kupiti.

Kitajska Post paketni plus in China Post Office Box register vseh stezah www.17track.net/en/

Če vrnete njih iz katerega koli razloga v roku 15 dni od prejema njih, mi bomo plačali vam nazaj, Vendar kupec mora zagotoviti, da je vrnjeno blago izpolnjuje prvotno stanje.Če je blago poškodovano ali izgubljeno med vrnitev obdobju, kupec je odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo povračilo kupec v celoti.Kupec mora prizadevati, da zahtevek proti logistično podjetje za povrnitev stroškov škode ali izgube.

Kupec je odgovoren za vračanje tovornega blaga

Tehnične Podrobnosti

Stanje Nova
Obratovalna Temperatura 1
Napajalna Napetost 1
Številka Modela MAX3221EUE
Uporaba 1
Vrsta 1
Izguba Moči 1
Paket SMD
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev