Meni


Vetrobransko Steklo Popravilo Kit Vetrobransko Steklo Avtomobila Popravilo Lepilo Hiter In Učinkovit Vetrobransko Steklo Na Praske Crack Obnovitev Cenovno Stekla Sušenje Lepila

€9.01 €18.02

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w419023
Oznake

Bullet Točk:

1. Široko Popravila Obseg: Dvojno sesalno pokal + silikonsko cev design omogoča popravilo širši obseg, primerna za popravilo različnih vrst laminirano vetrobransko steklo odrezkov in razpoke.

2. Negativni Tlak Izpušnih plinov: avtomobilski brisalec za vetrobransko steklo razpoka popravila tekočine pomaga preprečiti sekundarne poškodbe: in vakuumsko izpušnih prepreči sekundarne škode.

3. Bolje Prepustnostjo Svetlobe: S prepustnostjo svetlobe je blizu prvotni stekla, vizija je jasna in prosojen, in to bo težko opazil, ko je delo zaključeno.

4. Dober Učinek: To traja le 20-30 minut po uporabi vetrobransko steklo razpoka popravila tekoče, popravilo učinek lahko povrnete na 90%-95% stekla, in učinek je dolgotrajen.

5. Enostavno upravljanje: Očistite okolico broken glass, in ne sme biti madežev in vlago v notranjosti razbitega stekla, in cev se lahko namesti po odstranitvi razbitega stekla.

Opis: Super tlak: popravilo tekočine uporablja vakuum učinek popolnoma pokrovček poškodovan del doseči popolno popravilo

Zrak je evakuirali, votlini, ki je napolnjena s posebej oblikovano tekoče stekla, in svoboden stekla je zvit in vezanje, da prepreči škodo, ki jo širi.

Po 20-30 minutah z uporabo vetrobransko steklo razpoka popravila tekočino, popravila učinek lahko povrnete na 90%-95% stekla, in učinek je dolgotrajen.

Lastnosti: Teža: 106g

Specifikacije: pikčasto

Pakiranje velikost: 10*8*7 cm

Velikost izdelka: 6.3*6.3*5.5 cm

Seznam: 1*Vetrobransko Steklo Popravilo Kit

Vrste nasvetov: 1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Tehnične Podrobnosti

Ime Modela Vetrobransko Steklo Popravilo Kit
Element Teža 106g
Element Širina 6.3cm
Vrsta Materiala Nano Popravila Tekočine
Postavka Dolžina 6.3cm
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Višina 5.5cm
Posebne Funkcije Vetrobransko Steklo Popravilo Kit
Postavka Vrsta Polnila, Lepila & Tesnilne Mase

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev