Meni


Visok Pritisk Avtopralnica Cev, Šoba Za Vodne Šobe Za Pranje Avtomobila Razpršilec, Palico, Močni, Visoki Tlak Avtopralnica Šoba Z Več Spray

€17.05 €34.09

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w421054
Oznake

Visok Pritisk avtopralnica Šoba: Seznanjene s turbocharged ventilator za večja količina vode in bolj priročno čiščenje.Lahkotno in enostavno za uporabo.Primeren je tudi za zalivanje rastlin.Naročite zdaj in uživajte peneče avto!

Specifikacija:

Ime izdelka: Visok Pritisk avtopralnica Šoba

Izdelek material: ABS

Teža izdelka: približno 250 g

Velikost izdelka: o 21 * 11 * 3.5 CM (8.26 * 4.33 * 1.37 palčni)

Seznam Vsebine:

Visok Pritisk Avtopralnica Šoba * 1

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Twin Turbo Enostavno Car Wash: Uživajte močan in učinkovit avtopralnica s tem visokotlačne šobe, ki ima erlenmajerico pretok vodnik struktura za zmanjšanje odpornosti na vodo vtičnico in turbocharged ventilator za povečanje tlaka vode tudi z nizko vodo.

2.Odebeljena Cevi: Ta avto pranje cev, šoba je krepko načrta, ki prinaša več vode glasnosti za vaš avto v 1 korak.Lahko očistite svoj avto hitreje in bolje, ne zapravljaš vodo.

3.Priročno in prihranek Časa Avto Pranje : Avto pranje je lažje s tem visokega tlaka, avtopralnica šoba.To zunanja oblika nadgradnjo stikalo gumb, ki vam omogoča spreminjanje načinov z 1 gumb.Ni potrebe za trajno silo, samo pritisnite in spustite.To visokega tlaka, avtopralnica šoba naredi avto pranje enostavno in hitro.

4.Vse-v-1 Čiščenje Rešitev: Ali morate pranje vašega avtomobila, voda vaše rastline, čiščenje talnih, stenskih ali steklo, ali kopanje vašega ljubljenčka, ta šoba lahko narediš vse.

5.Izbira idealno Darilo: Na noč Čarovnic, Božič, Pust, rojstni dnevi, in očetovski Dan, ki ga lahko dal Avto Šoba za Pranje na Visoki Pritisk do vaše družine, prijatelje ali druge ljubljene.

Tehnične Podrobnosti

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev