Meni


Prezračevanje Stropni Ventilator, 4 Lučka LED Anti Aging Insektov Dokaz RVs Strešnik Prezračevalni Ventilator za dovod Zraka Vtičnico Nizka raven Hrupa za Avtodom

€254.98 €424.97

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w4374
Oznake

12V RV Strešnik Prezračevalni Ventilator, 4 LED-Lučka za dovod Zraka Vtičnico Dvojni Način za Avtodom Jahte Prikolico

1. Hitro Izmenjavo Zraka: Avtodom stropni ventilator zagotavlja dovod zraka in vtičnice način, in belo ventilator zajema in pregleden fan rezila naj svetlobe v van kabino, bi zrak v vašem RV.

2. Humanized Design: Opremljena z nerjavečega jekla insektov dokaz neto za preprečevanje komarji, žuželke, peska in gramoza iz vstopajo v notranjosti vozila, motorna sprejme čistega bakra jedro, ki je zanesljiv in učinkovit.

3. Primerno Mesto montaže: zgornja meja prezračevalni ventilator lahko nameščena blizu kuhinji ali kopalnici, itd., za odpravo kuhinja, dim, odpraviti neprijetne vonjave v kopalnicah, vam omogočajo, da diha in naravni zrak.

4. Široko Aplikacije: Izpušni ventilator se lahko uporablja za velika vozila, kot so RVs, avtobusi, in jahte.Dvojni način lahko preklopite z enega ključa, brez dodatnih delovanje je potrebno, in je enostaven za uporabo.

5. Svetla Led: izpušni ventilator stanovanje ima 4 trakovi super svetla LED luči, ki se lahko uporabljajo kot luči, ki je Idealen za vgradnjo v temno kopalnice, hodnike, skladišča ali kateri koli lokaciji.

6. ABS Material in Nizka raven Hrupa: Na ventilator je izdelan iz inženiring razred ABS plastike, ki je proti uv, anti porumenelost, nepremočljiva in ne enostavno za starost.Nizko decibel delovanje in prezračevanje, da bi vas mirno spi.

Specifikacija: Predmet Vrsta: RV Strešnik Prezračevalni Ventilator

Material: ABS

Delovna Napetost: DC12V

Namestitev Luknjo Velikost: Pribl. 372x372mm / 14.6x14.6palcev

Ventilator: Pribl. 420x420mm/16.5x16.5in

Primeren za Namestitev Debelina: Pribl. 25x60mm/0.98x2.36in

Dvojni Način: za dovod Zraka ali Zraka Vtičnico, Eno Tipko Preklapljate

Značilnosti: Opremljena z nerjavečega jekla insektov neto čistega bakra jedro motor, zanesljivo in učinkovito, 10 rezil, bolj stabilno delovanje, tišji, 2 način izpušnih plinov, 4 LED-lučka palice, se lahko uporablja tudi za razsvetljavo

Uporaba: Bo izmenjava zraka v vaš avtodom ali prikolico v nekaj minutah.To bo udarec proč kuhanje hlape in neprijetne vonjave iz kopalnice, ki vam omogoča, da dihati zraka na prostem.Dihati v naravnem, zunanji zrak, zaradi česar vaš življenjski prostor bolj udobno.

Uporaba: uporablja se lahko za večja vozila, kot so RVs, avtobusi, jahte itd.

Package Seznam: 1 x RV Izpušni Ventilator

Opomba: začetno smer ventilacijski ventilator mora biti nasprotni smeri sprednji del avtomobila.Če ni nameščen v skladu z metodo, v hudih primerih, pretok zraka lahko dvignete ventilacijski fan kritje pri vožnji pri visoki hitrosti!Vzrok poškodbe izdelkov!To ne spada na sam izdelek in noče aftersale, zato ni nobenega razloga za vrnitev izdelka!

Morda vam bo všeč tudi to:

Tehnične Podrobnosti

Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev