Meni


Podrobno Brush Set Nič-Free Wheel Univerzalno Krtačo za Avto Zračnikov Motorja Oddelkov

€18.79 €34.15

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w447270
Oznake

Podrobno Brush Set Nič-Free Wheel Univerzalno Krtačo za Avto Zračnikov Motorja Oddelkov

Značilnost: 1. 5 različnih velikosti podrobnosti krtačo, ki je idealna za čiščenje vseh majhne razpoke.Lasje so podjetja dovolj, da agitate še dovolj mehak, da to navada škode občutljivih površin.Trdi plastični ročaji ne poškoduje fine površine, kot so pobarvane in poliranih površinah.

2. Jeklene žice čopič je narejen iz medenine, nerjavečega jekla in najlon, ki je težko dovolj, da bi popolnoma čiščenje rje in podrobnosti.Premium nič‑prosti avto pranje mitt ohranja vaš avto čist brez praske to.

3. Ultra mehka, brez abrazivnih microfiber krpe lahko vpijejo vodo takoj in ne bo nič barve, dlaka ali druge mehke površine.Vpojno mikrovlaken sušenje brisača je narejena iz visoko rafinirana zanke tkanja mikrovlaken in njenih odvisnih robovi.Učinkovito čiščenje v mokrih in suhih pogojih.

4. Dolg ročaj avto, kolo čopič je idealen za odstranjevanje trdovratne umazanije, cestno umazanijo in zavorni prah.Mehke ščetine ne opraskate še dovolj močna, da čisto zavorni prah in umazanijo off kolesa.Velikost je zelo primeren za kljunasto merilo, in trmast je dobra zmogljivost.Na kratko‑ročno kolesa in pnevmatike čopič je idealen za čiščenje avtomobila, kolesa in umazanijo in umazanija na rim.

5. Avto prezračevanje čopič je mehko in ergonomsko oblikovana, enostaven za uporabo in čiščenje klimatizirane izpušnih vrata, tipkovnica, rolete.Pena aplikator lahko absorbira prah in delci s stiskanjem in neposredno ne drgnite proti avto površini telesa.To je dober pomočnik za avtomobile voskanje.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Kolo Podrobno Brush Set

Material: Fiber + ABS + Bombažno Krpo

Uporabe: Primeren za čiščenje avtomobila, motorja oddelkov, kolesa, platišča, izpušne glave, značke, pnevmatike, usnje, usnjeni sedeži, napere, žari, izpušnih cevi, odbijači, underframes, zračniki itd.

Package Seznam:

1 x Dolg Ročaj Kolesa Krtačo

1 x Pnevmatike Krtačo

5 x Podrobno Krtačo

1 x Avto Vent Krtačo

1 x Belo Krpo

3 x Jeklene Žične Ščetke

1 x Brisača

1 x Avto Pranje Krpo

2 x Absorbcijski Bombaž

Tehnične Podrobnosti

Blagovna Znamka VGEBY
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Motorja Indukcijski Motor

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev