Meni


Avto Vosek Kristalno Trdi Vosek Barva Premium Carnauba Skrbi, Nič Popravilo, Vzdrževanje Vosek Barve Prevleka Vode, ki so Dokaz 230 g

€76.37 €103.21

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w500624
Oznake

VRHUNSKO KAKOVOST CARNAUBA VOSEK – Pridobivajo iz listov Carnauba Palme, ta vosek je najtežji naravni vosek je znano, da človeku.Formula 1 se uporabljajo le najvišje ocene carnauba v najčistejši obliki.Posebej oblikovano tako, da bo enostaven za uporabo in obrišite šolanja vode beading zaščito, ki traja do 12 mesecev.

NAPREDNO MICROPOLISHERS – Formula 1 Avto Vosek vsebuje micropolishers, ki so lahko pick up majhne umazanija delci in onesnaževala, ki normalno avto šampon ne.Pomaga tudi izpolnite in odstrani manjše praske, kot tudi izbriše meglica na dokončaj.Ko čiščenje je čiščenje, ste levi, z gladke in sijoče konča.

VISOKI SIJAJ - Formula 1 avto vosek pomaga pri odkrivanju prave barve vašega avtomobila barve.Posebej zasnovan za uporabo na avto barve, Paste Vosek, ki je varna za vse konča, vključno z jasno plašč.Obnovi vaš avtomobil videza s svežo plast Formula 1 voska in jo dal, da showroom shine.

ENOSTAVEN ZA UPORABO – visoko kakovostni carnauba vosek, ki je zelo enostaven za uporabo, kar je super za prvič uporabnike in domačo uporabo.To je tudi kot enostavno obrišete z mikrovlaken ali terrycloth brisačo.Izkušnje strokovni sijaj, ne da bi morali plačati premijo!

DOLGOTRAJEN SIJAJ in ZAŠČITA potrošnikov - Uživajte veliko videz Formula 1 Avto Vosek za največ 12 mesecev.To pomeni, da trajajo, voda-beading zaščito, ki preprečuje vodni madeži ali oksidacije iz corroding vaš avto laka.Redno uporabo vosek je priporočljivo za najboljše rezultate.

Tehnične Podrobnosti

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Postavka Premer 1inch
Postavka Dolžina 1inch
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Višina 1inch
Ime Modela Carnauba Prilepite
Postavka Vrsta Trdi Vosek
Vrsta Materiala Avto polirni vosek
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Obsega 230 g
Posebne Funkcije Visoki Sijaj Sijaj vosek
Element Teža 0.25kg
Element Širina 1inch

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev