Meni


LEXMARKOV 813947-001 Original Za HP 15-BA 15-AF s 15-AF131DX Serije AMD CPU Hladilnik Z Fan HeatSink Brezplačna Dostava

€5.53 €6.65

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w79841
Oznake

LEXMARKOV 813947-001 Original Za HP 15-BA 15-AF s 15-AF131DX Serije CPU Hladilnik Z Fan HeatSink 100% Testirani Brezplačna Dostava

Pakiranje:

Pogosta VPRAŠANJA:

1:je Lahko dobavljen z drugimi sredstvi? ---Da,prosim, da me kontaktirate. 2:, Kako je treba plačati za naročilo? ---Bodite by Visa, plačilo s Kreditno kartico , Western Union,T/T,Pay-pal. 3: časom? ---3-5 delovnih dni 4:moram plačati dajatve? ---Odvisno od kupca, lokalne navade odločitev.Ta item cena ne vključuje nikakršnega taxs & uvoznih dajatev. 5: Garanciji? ---180 dni(Ko kupec podpiše paket, ki se je začela za izračun garancija čas) 6:Smo strokovni trgovec, če jih potrebujete za nakup več kot 5 kosov.Prosimo, obrnite na nas ponujamo najboljše cene in najboljše storitve.

Naše prednosti:

1:obljubljamo, da so vsi izdelki bodo pred odpremo testiran. 2:vam Bomo lahko poslali test video posnetke za vas, če boste potrebovali, se prosimo obrnite na prodajalca. 3:Strokovnih inženirjev rešitev vaših dvomov. 4:Vsi naši izdelki so Izvirni in Razred A,niso izdelkov po popravilu. 5:Smo predvsem izvoz namizje deli,deli, prenosni računalnik, Strežnik pribor, 6:če ne boste našli izdelke, ki jih želite, v tej trgovini.prosimo, da se obrnete na prodajalca. 7:Več kot 9 let Laptop Komponento izvoza izkušnje. 8:Če želite izvedeti več informacij in za popust,Prosimo, kontaktirajte me na spletu.

Poprodajne storitve:

1:prodajalec sprejeti napake in ne dela in pokvarjena Heatsink. 2:kupec lahko odločite za zamenjavo izdelka ali polno nadomestilo. 3:Kupci plačati tovora na Kitajskem, prodajalec plačati tovora v v vaši državi. 4:, Ko ponudnik potrdi prejema vrnjenih izdelkov, tako, prodajalec vam bo stik v času. 5:Če kupec kupil napačen izdelek, ga bo plačal vse tovornega in plačati 15% zaračunane storitve. 6:Če imate kakršno koli vprašanje,prosimo, dovolite mi, da vem.mi bi z veseljem pomagal!

Povratne informacije:

1:Če stranka mi negativne povratne informacije, naključno,bodo izgubili po-prodajnih storitev. 2:Če ste zadovoljni z dele, ki ste jih kupili, prosimo, vzemite si trenutek, da mi dobre povratne informacije. 3:Če se ne bodo zadovoljili z deli, ki ste jih prejeli,Prosim, ne mi negativne povratne informacije!pišite mi najprej, da odpravite težavo.sem se bomo potrudili, da nudimo najboljše izdelke in storitve.

Informacije O Podjetju:

1:Dobrodošli v našem podjetju, smo skupina ustvarjalnih ljudi.Visoka kakovost je naša obveznost,Stranke najprej. 2:9 let izkušenj na področju zunanje trgovine,smo ostali učenja in rasti, zato smo se strokovni trgovini dobavitelja. 3:smo se osredotočili na kakovost, cena, storitve, poštenost.Smo predvsem izvoz namizje deli,deli, prenosni računalnik, Strežnik pribor, 4:trenutno podjetje povečanje obsega trgovine, kupci po vsem svetu, z dobro prestige dobil zaupanje kupcev doma in v tujini.kontaktirajte nas zdaj! 5:Kontakt: Email:[email protected] Whatsapp: +86 15684988289 Skype:v živo:.cid.a175f055ca492d77

Tehnične Podrobnosti

Blagovna Znamka SZWXZY
Material Aluminij & Plastike, Baker; Aluminij; Plastične
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 15
Vrsta Sam Navijači
Radiator Tip zračno hlajeni
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela 813947-001
Paket Da,
Številka Dela 813947-001

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev