Meni


Nov Laptop Baterije A1437 11.21 V 74Wh Za Apple MacBook Pro 13.3" A1425 Retina Serije Pozno 2012 Zgodaj-2013 Različica MD101 MD212

€49.06 €70.08

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w87688
Oznake

Nov Laptop Baterije A1437 11.21 V 74Wh Za Apple MacBook Pro 13.3" A1425 Retina Serije Pozno 2012 Zgodaj-2013 Različica MD101 MD212

★Zelo pomembno!

Prosimo, odstranite primarne baterije) ali odprite zadnji pokrov računalnika, preden naročite in preverite, ali je baterija model, obliko ali luknjo za vijak položaj.

Prosimo, preverite, ali je model tekme, če niste prepričani, ali je model, prosimo, oglejte v trgovini službo za potrditev pred nakupom.

Če boste morali preklicati naročilo po plačilu, prosimo, da nas obvesti, preden smo pošta je (v 12 urah).Ko je paket je bil poslan za več kot 24 ur, da ga ni mogoče izbrisati.Po parcela je poslal, tudi če je bilo naročilo preklicano, bo tovorni stroškov.

Glede prevoza: prosimo, izpolnite naslov v podrobnosti in kažejo, hišno številko natančno, v nasprotnem primeru paket lahko vrne!Kurirske včasih dal paketov v express škatle, prosimo, bodite prepričani, da jih v času.

Dostava datum vseh paketov je 60 dni.Prosimo, da ne dvignejo vse spore v 60 dneh.Če niste prejeli paket, prosim, povej mi, prosim, pustite me sporočilo, in bom preverite, kje v paket v najkrajšem možnem času.hvala za vaše sodelovanje!

Opis:

Vrsta baterije: Li-ion

Napetost:11.21 V

Zmogljivost baterije:74.0 Wh/ 6600mAh

Barva:Foto Barve

Vrsta Izdelka:Zamenjava Baterije (Čisto Nov)

Pogoj: Novo varnem paket

Garancija:1 leto garancije!

Zamenjaj Kodo:Ogled Opis

Package Vključeni:1*Baterija

Zamenjajte številka dela:

A1437

Združljiv z:

Za Apple MacBook Pro 13.3" A1425 Retina Serije (Pozno 2012, Zgodnje-2013 Različica)

MD212 13.3"/2.5 i5/8GB/128-Flash

MD213 13.3/2.5 i5/8GB/256-Flash

MD212xx/A 13.3"/2.5 i5/8GB/128-Flash

ME662xx/A13.3"/2.6 i5/8GB/256-Flash

Prosimo, upoštevajte,:

Obstaja veliko računalnikov isti seriji, vendar je baterija stilov in modelov, ki se uporabljajo med njimi so različne.Tudi če so isti model računalnika, nekatere baterije bo drugačen.Zato morate 100% potrditi, kakšna vrsta prenosnik, baterija, ki jo uporabljate, in nato nakup ustrezne baterije tipa.

Potrebujete strokovno tehnologije za spremembo vgrajeno baterijo telefona.Priporočamo, da greste na mobilni telefon, servis, da jo namestite.

Ko boste dobili baterije, prosimo, poskusite opraviti novo baterijo.Prosimo, preverite, ali je model tekme, če niste prepričani, ali je model, prosimo, oglejte v trgovini službo za potrditev pred nakupom.

Si lahko napolnite novo baterijo za 6 do 12 ur na prvič,potem pa razrešnico je do 5-10%.Prosimo, ponovite ta postopek 2-3 krat!

Opomba:

Ko je naprava se baterija polni, prvič, zaradi različnih napetosti in nestabilno tokov, napravo prenehajte polniti baterije, če je baterija je pol napolni (včasih več, včasih manj).Če se to zgodi, ne skrbite, Samo odstranite baterije iz naprave, ponovno namestite in napolnite.Nova baterija, ki se zaračuna prvič, lahko zahteva več iteracij.Prosimo, bodite prepričani, da je.To je normalno.

1. Ko je nova baterija je napolnjena, jo je treba polniti neprekinjeno 12 ur polnjenja in praznjenja.Cikel trikrat.Da se zbudiš v novo baterijo.Izklopite računalnik, medtem ko se polni, in ne izvlecite napajalni med polnjenjem.

2. Ko je baterija ob normalni uporabi, če praznjenje baterije doseže 5%, je treba zapreti napolniti.To je strogo prepovedano praznjenje baterije na 0%, ker je enostaven za škodo in pospeši poslabšanje stanja baterije.

3. Bi se izognili umetno stiskanje, demontaža, ki spadajo, ogrevanje ali kratek stik.

4. Za uporabo posebne opreme za polnjenje.

5. Poskusite se izogniti z uporabo baterijo v okolju, kjer je temperatura previsoka ali prenizka.

Pogodbe o nakupu:

1.Sledenje podatkov je availble približno 5-10 dni po tem, ko smo poslali na parceli ven.(https://www.17track.net/en)

2.Prosimo poskrbite, da bo celotno ime ruskega prijatelja.

3.Vljudno prosim kupi glede na vaš model naprave.prosim, pošljite sporočilo, če kakršnokoli vprašanje

4.Prosimo, potrdite svojo naslov previdno, ko vam bo, da.

Nismo odgovorni za naslovnik neznan naslov.Pridržujemo si pravico, da zaračuna ladijski promet pristojbina je spet za vrnjene artikle zaradi napačen naslov.

Bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po prejemu plačila.(bomo poslali postavke v 5-7 dni(delovnih dni,ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo)

5.Baterija ni konvencionalna blaga za odpremo,predvideni čas dobave lahko daljši od običajnih blaga.

Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

a) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

b) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb /nakupu.

c) Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj jih za dodatni stroški pošiljanja

Nismo odgovorni za carine.

Najlepša hvala za vaš zadnji nakup.Prosimo zagotovite, da je vaš projekt je v dobrem stanju in podal zadovoljivo.

Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, če nam petimi zvezdicami, povratne informacije in daje pozitivne povratne informacije na vaše izkušnje, bi vam bili hvaležni!

Tehnične Podrobnosti

Napetost Akumulatorja 11.21 V
Paket Da,
serija MacBook Pro
Vrsta Li-Ion
Poreklo Celinska Kitajska
Združljiv Blagovne Znamke APPLE
Blagovna Znamka 7XINbox
Številka Dela a1437
Številka Modela a1437

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev