Meni


Avtomobilska Goriva Zaklad Bencin Dodatek Odstranite Motor Ogljikovih Depozit Shrani Bencin Povečanje Moči Dodatek Za Gorivo Ohranjevalnik Zaslona

€4.21 €8.42

Brezplačna dostava
Ocenjeno0Iz 5
Info
  • sku: w417533
Oznake

65ML za Gorivo Bencin Goriva Napajanje Čistilo Avto Sistema Bencin Ohranjevalnik zaslona Shranite Plinsko Olje Dodatek Obnovitev Prihranek Goriva Jasno Ogljikovih Depozita

Bullet Točk:

1、Varstvo oljna črpalka: zmanjšati hitrost staranja vaše oljno črpalko in podaljšujejo življenjsko dobo vozila.

2、Izboljšanje moči: doseči "svinec, mangan, žveplo zmanjšanje" učinek, spremenite zraka molekularno strukturo v notranjosti motorja,dodaj azeotrope v bencin, zmanjšanje zračnega upora v notranjosti motorja, bi bil v celoti spali, Bolj očitna, ko se uporablja v stari avtomobili in tovornjaki

3、Jasno ogljikovih depozit: Po enem ciklu, ogljik v motor sistem bo postopoma očistiti, da se zmanjša poškodbe motorja.

4、Varčevanje z gorivom: naj bencina v celoti razgradi, za zmanjšanje porabe goriva, zmanjšanje stroškov

5、Zmanjšanje hrupa:Zmanjšanje hrupa motorja in izboljšanje vozila start-up jitter.

Avto Goriva Zaklad Bencin Dodatek Odstranite Motor Ogljikovih Depozit Shrani Bencin Povečanje Moči Dodatek Olja Za Gorivo Ohranjevalnik Zaslona

Opisi:

Ogljikov nanašanja in odpadanje obdobje (1-2 steklenice): goriva in emisij ogljikovega vloge so pomešani, in motor se lahko rahlo pretresti.

Ogljikov čiščenje in odvajanje obdobje (3-4 steklenice): ogljikov vloge, ki sodijo off bodo izčrpana s izpušnih plinov avtomobilov, in hrup motorja se bo zmanjšala.

Globinsko čiščenje in vzdrževanje obdobje (5-6 steklenice): nabrali ogljikovih nabrali v letu, ki bo odstranjena, tako da je bencin se lahko v celoti spali in porabo goriva lahko zmanjša.

1. Injicirajte izdelek neposredno v posodo za gorivo, preden natakanju goriva (izogibajte se dodatno) in nato dodaj goriva, brez prilagoditev motorja.

2. lahko ročaj enem primeru (50-65 litra) bencina na steklenico; prva uporaba dvojno, 5 steklenic za en cikel.

3 Nov avto, Po neprekinjene uporabe za 1-2 ciklov, dodaj enkrat na vsakih 2000 km.Za vozila, ki teče več kot 100.000 km, dodaj enkrat na vsakih 2000 km po neprekinjene uporabe za 2-3 ciklov.

4.Surovine za ta izdelek nima stranskih učinkov na vozilu.

Značilnosti:

1. Zmanjšanje hrupa motorja in izboljšanje vozila start-up jitter.

2. Anti-rja in mazanje: To je lahko učinkovito preprečevanje korozije olje cevovoda in vozila, oljni sistem, tako kot za zaščito in podaljša življenjsko dobo motorja.

3.Jasno ogljikovih depozit: Po enem ciklu, ogljik v motor sistem bo postopoma očistiti, da se zmanjša poškodbe motorja.

4.Varčevanje z gorivom: naj bencina v celoti razgradi, za zmanjšanje porabe goriva, zmanjšanje stroškov

5.Varstvo oljna črpalka: zmanjšati hitrost staranja vaše oljno črpalko in podaljšujejo življenjsko dobo vozila.

6.Izboljšanje moči: doseči "svinec, mangan, žveplo zmanjšanje" učinek, spremenite zraka molekularno strukturo v notranjosti motorja,dodaj azeotrope v bencin, zmanjšanje zračnega upora v notranjosti motorja, bi bil v celoti spali, Bolj očitna, ko se uporablja v stari avtomobili in tovornjaki

Specifikacije:

Ime: Gorivo Zaklad

Rok trajanja: 5 let

Zmogljivost: 65ML

Učinkovitost: spodbujanje zgorevanjem, varčevanje z energijo, razvijajo izpušnih plinov, čiščenje olja vezja

Uporablja olje: Primerna za 90, 93, 97, 98 in druge razrede bencin.

Kako uporabljati: poleg razmerje je 1:1000,vsaka steklenička se lahko uporablja s 65 litrov bencina.

Seznam Vsebine:

1*Dodatek Bencin

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Zaščitnih za Oljno Črpalko ] Podaljšuje življenjsko dobo vozila, Avto Olje Dodatek je koristno, da se zmanjša hitrost staranja olja črpalka, zaščitne za avto oljne črpalke.

2.[ Izboljšanje Moči, Učinek ] Motor Avtomobila Dodatek je praktično, da bi dosegli učinek "povzroči zmanjšanje, mangan zmanjšanje, in žveplo zmanjšanje", zmanjšanje zračnega oviro v notranjosti motorja in zaradi česar je v celoti vnetljive, lahko učinkovito za izboljšanje moči, učinek.

3.[ Ogljikovih Vloge Odstranjevanje ] Olja Dodatek za Avto, Motor je učinkovit pri postopno odstranjevanje ogljikovega vloge v sistemu motorja, zmanjšuje možnost motorja, čudovito, da vzdržljiv motor.

4.[ Popolnoma Razpadejo Motorja Energy ] Zmanjševanje porabe energije in stroškov, Motor Cleaner Dodatek je koristno, da dovolite energiji, da se popolnoma razpadejo, stroškov-varčevanje za vožnjo in vožnjo.

5.[ Zmanjšanje Hrupa motorja ] Izboljšanje vozila zagon vibracije, motornega Olja Dodatek je primerno, da se zmanjša hrup motorja, primeren za mirno in varno vožnjo.

Tehnične Podrobnosti

Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene Za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5

Podobni izdelki

    • Brezplačna dostava Brezplačna dostava pri naročilu nad €99
    • Podpora Za Stranke 24 Ur, spletna podpora je na voljo
    • Denar Vrnili 100% Denar nazaj garancije
    • Politika vračanja 30 Dni vrnete Storitev